Kaisa:
Vaikka eilenkin vain käväisin työhommissa, niin kiirettä pitää. Ei ennätä päikkäreille rojahtamaan. Päälimmäisenä tiety koiravauvat vaativat osansa, suuren sellaisen. Frettivauvat vie myöskin viipaleen. Puhelinkin on pirahdellut, kun tullut soittoja niin freteistä kuin mäykyistä. Ja siinä välissä Riikka soittelee Har-Mista. Pitäisi esim. osata sanoa, että milloin pääsen trimmausavuksi.
    Tuosta nukkumisesta. Välillä kun odottelen, että eka satsi mäykkyläisiä on imemässä tisukkaa, niin minä saatan köllähtää Shaqin viekkuun. Sitten ei tiedäkään, että kuinka kauan on tirsoja vetänyt :) Ei ihme, jos häntäluu vihottelee. Välillä myöskin olen nukahtanut tuttipullo kourassa. Loppujen lopuksi olen kuitenkin ihmeen pirteä. En tiedä, näytänkö muiden mielestä...

Ajattelin laittaa Mäyräkoiraliiton sivuille pentueilmoituksen. Kaavakkeessa on kohdat kymmenelle pennulle. Loput piti lisätä muuta huomioitavaa kohtaan :)

Mitäs vielä. Punkkeja jo vilistelee. Maisasta sai yhden pyöritellä irti. Pitää ruveta varautumaan noita öttiäisiä vastaan.


Maamuska ja uusi tukka.


Ade ja Esteri esittelee uusinta kevätturkkimuotia á la Kaisa.


Altti on Maikun kaveri.

Doriksen jälkeläisiä:


Asser, sable ja Aaretti, albiino.


Aira


On hoksattu, että mitä hampailla voi tehdä. Varo vaan Annukka!


Adele, albiino ja Alexa, pastel.

Annely puuttuu kuvista. Lähti nimittäin jo uuteen kotiin. Ja kutsumanimi on kuulemma Martta.

Mäykkyvauvoistakin oli kuvia, mutta jotenkin menin ja deletoin ne...