Näyttelyharjoitukset pidetään 22.5.2011, klo:12.00 – 12.45. Osoitteessa: Risulantie 4 (ammatti- ja aikuisopiston parkkipaikka). Järjestäjä: Lemmikki- ja hevostarvikeliike Har-Min Farmi Oy. 
Ohjaajana toimii Riikka Hartikainen. Riikalla on vankka koiratausta. Tällä hetkellä Riikalla on neljä pitkäkarvaista hollanninpaimenkoiraa sekä picardienpaimenkoira.
Hän on suorittanut Koirakoulu Vision koiranohjaajakoulutuksen vuonna 2009. Koulutuksemme on mahdollisimman stressitöntä ja koiralle mielekästä. Koulutus pohjautuu positiiviseen palkkaamiseen ja koiran omaan oivaltamiseen. Näin oppiminen on nopeampaa.
Emme käytä koulutuksessa fyysistä rankaisua emmekä pakotteita. Näin koira oppii iloisella mielellä, eikä tekeminen perustu pelkoon tai stressiin.
Ainoana rangaistusmuotona käytämme palkkion poistamista eli koiran toimiessa muutoin kuin ohjaajan tahtomalla tavalla. Koiralta poistetaan mahdollisuus palkkioon, siihen mitä se sillä hetkellä eniten haluaa (nami, rapsutus, lelu).
Kurssi on tarkoitettu kaikille näyttelyharrastuksesta kiinnostuneille.
Ota mukaan tukeva kaulapanta (ei kuristava), hihna (ei flexi), näyttelyhihna, koirasi lempiherkkuja sekä aimo annos iloista mieltä.
Kurssin sisältöä:
kehäkäyttäytyminen
luoksepäästävyys ja käsittely
seisominen
kontakti

Kurssille mahtuu 10 osallistujaa. Koulutuksen hinta 7 eur (sis. 23 % alv)/osallistuja.
Harjoituskerta kestää n. 45 min.
Lisätietoja: [email protected]
puh. 044 - 503 1462

Kaisa:
Päivät menevät nopsaan, vaikka töissä ei kävisikään. Tekemistä riittää, niin kuin olen maininnutkin. Väsymys meinaa vain painaa päälle, niin ei saa aikaiseksi oikein mitään...
Tänään piti pyörähtää Siilissä, kun oli akvaarion hoitokeikka. Huomasin, että katukuvaan oli ilmestynyt Har-Min mainoksia. Niitä on odotettukin, kun vaalit sotkivat painatusaikataulua.

Maikusta tähän väliin. Sille on tullut outo tapa mennä kakkivan iben pyllyn alle ja katsoa ylöspäin. Siinä saa sitten jännätä, että osuuko sittistä päähän vai ei. Harrastukset kullakin (en tarkoita itseäni).

Mäykkypennuilta on leikattu kynsiä ja matolääkkeet on annettu. Pennut alkoivat eilen syömään kiinteätä ruokaa. Tuntuu maistuvan niin nappulat kuin lihatkin. Sottaista puuhaa, kun 13 kaveria rämpii ruoassa. Ja syönti ei heti alkuunsa ole kovin sujuvaa, kun pennut ennemminkin imevät ruokaa kuin avaisivat suun kunnolla ja ottaisivat sitten pöperöä suuhun.

Kunhan Lassen kanssa saadaan otettua kaikista yksilökuvat, niin laitan tänne blogiin esille. Montako kertaa kerkiän mennä sekaisin, että kuka missäkin kuvassa on? :)
Tällä viikolla tulevat jo ensimmäiset pentusten katsojat!