Riikkanen:

Mantasta tuli kuin tulikin valio, mutta hiukan olen pettynyt luonnetestitulokseen. Mantalla ei ole puolustus- eikä taisteluhalua just yhtään :(  Mutta kaiken kaikkiaan toimi ihan kivasti ja palautui hyvin. Laukaisuja ei pelätty yhtään.... Tämä tulos vain vahvisti sen, että manta RRRRRakastaaaaa kaikkia, eikä halua olla vihainen :)

Luonnetesti

21.5.2011 Maaninka
Lea Kilpeläinen ja Jorma Kerkkä
-1 +1 -1 -1 +1 +2 +1 +2a +++ laukaisuvarma +78p 
 
Toimintakyky -1 Pieni
Terävyys +1 Pieni ilman jäljellejäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu -1 Haluton
Taistelutahto -1 Pieni
Hermorakenne +1 Hieman rauhaton
Temperamentti +2 Kohtuullisen vilkas
Kovuus +1 Hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +2a Luoksepäästävä, aavistuksen pidätyväinen
Laukauspelottomuus +++ Laukaisuvarma
 
Loppupisteet + 78

 

HYVÄ MANTAA!!!!

Sain juuri sähköpostia Norjasta. Cajsa pentulainen on menossa huomenna näyttelyihin ja 4.6 holskujen näyttelyihin. Kiva kuulla, että mitä tuomarit tuumaavat. Claaran ajattelin ilmoittaa Heinävedelle ja Kuopioon:)

Kaisa:
Minä en ole ennättänyt kirjoittelemaan tänne blogiin. Olen välillä ollut töissä. Sitten loppuaika meneekin eläinten hoitamiseen. Ja viime torstaina pyhitin koko päivän koiranpentujen katsojille. Varsinkin urosten valkkaajilla on ollut vaikeuksia valita oma mäykkyläinen, kun valinnanvaraa on :) Päivikin sanoi jo alkuvaiheessa, kun rupesin lappamaan syliin vapaita uroksia, että eiköhän nämä riitä jo :) Ihanainen Poppari eli Bobbinlace muuttaa Siilinjärvelle.

Pennut ja Shaqi muuttivat ulkorakennukseen. Pentulaatikon luukku oli enimmäkseen auki ja pennut eivät enää pysyneet laatikossa, vaikka alalautaa korotettiin. Shakira oli hätää kärsimässä, kun ei saanut omaa rauhaa. Shaqilla on ulkorakennuksessa nojatuoli, johon se pääsee pentuja karkuun. Ja välillä Shaqi oleilee myös käytävällä.

Pentusilla on kulmurit ja ne ovat ahkerassa käytössä. Niitä testataan sisarusten korviin, minun sukkiin, nilkkoihin ja lahkeisiin. Sanonkin pentuja pikku vampyyreiksi. Muutkin hampaat alkavat pikku hiljaa tulemaan esiin. Pentuset syö aikalailla. Avasin äskettäin 15 kilon pussin ja eilen vein kotiin jo uuden odottelamaan. Shakirallakin on mahdoton ruokahalu. Olenkin nyt keventänyt sen ruokintaa, sillä sen selkä on alkanut uhkaavasti leviämään.

Eläinten kuvaaminen aloitettiin Lassen kanssa aamulla. Pyrin jatkamaan illemmalla, kunhan kotiudun töistä. Julkaisen sitten kuvia täälläkin.

Ensi viikon tiistaina on pennuilla sirutus ja eläinlääkärin tarkastus. Lisäksi Maikku saa vahvistusrokotteet. Maikun siskolla on ilmeisesti ollut pahakin reaktio rokotteesta. Mutta on pysynyt elävien kirjoissa. Pitää vaikka pyytää, että Maisa rokotetaan ihan ekana, niin sen vointia keretään seuraamaan klinikalla. Eläinlääkärillä vierähtääkin aikaa. Sanottiin, että varaa ainakin 1,5 tuntia!

Olen miettinyt, että ottaisin Maikun mukaan Moldovaan. Enimmäkseen siksi, että Riikalla ja Lassella olisi vähemmän hyysättävää. Kaikki pennutkaan kun eivät ole vielä saaneet uusia omistajia. Maikku on sen verran rauhallinen, että uskon sen pärjäävän reissussa. Matkanjärjestäjä eli Kreisid sanoi, että Maikkulainen voi lähteä mukaan. Maikku saisi osallistua Baby-luokkaan :) Maisan pitää anoa Ullalta oma passi.

Oman passini sekä otattamani värikuvan lähetin pikana matkanjärjestäjälle. Sain reissukaveriltani tietää, että ehkäpä viisumia varten pitää passi lähettää Kyllille. Ihme, kun Kylli ei ole ilmoitellut mitään asiasta. Sarin kanssa sitten kyseltiin asiasta...

Ilta:
Meni työpäivän jälkeiset suunnitelmat uusiksi, kun tuli vieraitakin käymään. Laitan osan kuvista nyt ja myöhemmin lisää.


Olen nyppinyt Maikkua. Pitää vielä vähän siistiä. Maikku meinasi olla eri mieltä kampaajalla olosta...


Onnenkäpälän Freda.


Poikia, 1 varattu.


Tyttö


Tyttö, varattu.


Tyttö, varattu.