Riikkanen:

Eilen illalla virittelin agilityputken ulos ja ajattelin esitellä sen Claaralle ja Columbolle. Claarasta se oli aika jännä ja Compista lähinnä peto:) Ne harjoitukset loppui lyhyeen ja jäi vai tutustunmisen tasolle. Sitten ajattelin ottaa Neelan kehiin... Mehän Helsingin aikoina harjoittelimme Nepan kassa agilityä ja se rakasti varsinkin putken läpi juoksua. Olisittepa nähneet mikä ilo koiralla oli kun pääsi porhaltamaan putekn läpi!Viikonloppuna Tero tulee kotiin niin olisi Tarkoitus laittaa tuo piha siihen kuntoon, että saataisiin sinne nuo esteet ja pääsisimme harjoittelemaan... ja saisin sen temppukurssinkin aikaiseksi.

Vielä palatakseni Neelaan. Ajattelin putkirevittelyn jälkeen ottaa muutaman tokoliikkeen. Neelan kanssa ei olla aikoihin harjoiteltu mitään. Uskomaton koira. Tekee kyllä kaiken mitä siltä pyytää. Vähän liiankin innokkaasti.

Eilen pidin näyttelyharkat. Siellä oli myös pentupesueesta Cirius. Aivan mainio tapaus ja kauniskin öhöm:) Juteltiin siinä omistajan kanssa käyttöjutuista jne. Muistelin Siriä ja sitä, miten osaavissa käsissä siitä olisi aikanaan saanut koulutettua ihan mitä vaan. Toivotaan, että pennuillekin on periytynyt hiukan toimintatahtoa sieltä. Ja onhan  tuo Neelakin ihan toimiva pakkaus... Jospa Ciriuksesta tulee vielä toko ym kenttien kuningas

Hööh, eipä se Claara pääse Heinäveden näyttelyihin kun on muutamaa päivää vaille 7kk.... No Neela siis sinne ja Claara Kuopioon.

Kaisa:
Mymmelistä sain kuvia:
http://www.petsie.fi/pet.php?petid=181701&s=images&showAll=1&do-ref=prevButton

Sekä myöskin Maureenista: