Kaisa:
Aden ultrassa näkyi 3 vauvaa. Kun vain pysyisivät sisuksissa! Paino oli 8,4 kg (ennen astutusta 7,5 kg). Extempore eläinlääkäriin lähti myös mukaan Hagrid-fretinpentu. Kynsi oli tarrautunut kiinni juoksennella ja lähtenyt irti. Poika sai antibioottikuurin.

Kotia etsivät vielä frettivauvoista Tunna ja Teodor. Laitan kuvat alemmas. Kuvasin yksin, niin oli hiukan hankalaa...

Eilen piti tulla Herman-fretin hakijan. Soittelivat Etelä-Suomesta, että missä päin sinä asuitkaan. Olivat sitten ajaneet ihan väärään suuntaan... Tänään uusi yritys :)

Huomasin kirjoituksen, että Alviksen äiskä oli menehtynyt, kun munuaiset olivat pettäneet. Todella ikävää :( Omistajathan joutuivat aiemmin odottamaan pitkän aikaa, kun koira oli karanteenissa Unkarista Australiaan muuton takia.

Onnenkäpälän Dow-Diddla Itacipcosta jätti aika. Mummo eli 9-vuotiaaksi.

Lopuksi vielä kysely: Jos jollakin on antaa linkkiä, että mistä saisi kauniita lamppujen kattokuppeja, niin heitäpä viestiä. Netistä löytyy liian vähän vaihtoehtoja... Jos ikkunalamppumme saisivat vihdoin ja viimein johtonsa piiloon.


Teodor


Tunna


Alvis ilta-auringossa.


Ja Sella toisella sohvalla :) Huomenna ei ole ihan näin leppoisaa, kun Riikka ja Tero tulevat koirinensa juhannuksen viettoon!