Kaisa:
Käytiin aamulenkillä autotien vartta. Yhdessä kohdassa sanoin että kato koira katsoo ikkunasta. Ja kohta lauma koiria oli huutamassa tien varressa. Me jäätiin väärälle puolelle hotellia aatellen. Mentiin rikkaampien aueelle katsomaan että olisiko sieltä kiertotietä koirien ohi. Ei ollut, niin piti palata samaa reittiä takaisin. Onneksi koirat eivät tulleet pihasta pois. Yllätys oli suuri, kun 3 koiraa odotti hotellin luona. Päättivät rynnätä tien yli ja yksi jäi melkein bussin alle. Näin päästiin takaisin hotellille. Olipa jännitystä kerrakseen!

Matkaohjelma Kylliltä:

Matka alkaa 7. kesäkuuta iltapäivällä Helsingistä klo.19.30 Länsisatamassa ja päättyy 14 kesäkuuta klo.19.30 illalla Helsinkiin. Ensimmäisen yön yövymme bussissa. Keskiviikkoiltana saavumme Gomeliin, jossa yövymme hotellissa Turist.
Hotellissa on rahavaihto ja ravintola. Seuraavan yön yövymme Vinnitsassa hotellissa Versal. http://hotel-versal.com/eng/index.html
Perjantai-iltana olemmekin jo Kishinjovissa. Yövymme hotellissa Cosmos. Hotellissa on rahavaihto ja ravintola. http://hotel-cosmos.com/
Näyttelyn tieto ja bussin lähdö kellonajat näyttelyyn ilmoitamme bussissa.
Lauantain ja sunnuntain vietämme näyttelypaikalla .
Takaisin tullessa vietämme 1. yön bussissa, toisen Bobruiskissa hotellissa Bobruisk .

Riikka:

Kiva Kaisa kun olet turinoinnut tuonne matkajuttuja... Teillä tuntuu siellä olevan kaikki ok. Aika ällö se mies teidän bussissa jos yrjöilee jne. Niin teitä tarkastellaan ja syynäillään siellä? "Ei meitä kukaan tarkasta" kerrohan sitten miten kotiin tullessa käy, oisko jääny Altti rajalle jos ei ois vasta-aineita tajunnu testata.

Huomenna lähtee Bono. Ja maanantaina tulee pennunkatsoja Kalajoelta. Jos he haluavat pikkuherran, niin sittenhän olisi vielä kaksi poitsua vailla kotia:)

Ja hitto kun et ottanu kameraa mukaan. Napsihan kännykällä tai jos kaverilla on kamera ni sanohan että antaa nähtäväksi niitä sitten. Hyvää matkaa ja onnea näyttelyihin!