Kaisa:
Laitan ainakin näin alustavasti tänne blogiin mäykkypentuja koskevaa asiaa. Eli pentujen papereissahan on se kirjoitusvirhe sukutaulussa. Jos omistajat haluatte, että virhe korjataan, niin rekkari pitäisi lähettää minulle. Ja minun pitäisi könttänä lähettää ne Kennelliittoon. Ja sitten Kennelliitto lähettäisi korjatut paperit minulle ja minä lähettäisin paprut teille hyvät omistajat. Monimutkaista... Eivät lähetä korjattuja papruja suoraan omistajille. Bobbinlacen papru ainakin korjataan, sillä itse pennun nimi on kirjoitettu väärin.

Toinen asia: Jos sinä frettiharrastaja asut Toijalassa, Kylmäkoskella tai Viialassa ja suostut lehtihaastatteluun, niin ota minuun yhteyttä. Annan haastattelijan yhteystiedot. Ottakaa minuun yhteyttä parin päivän sisällä.

Soittelin Finnairille kysyäkseni Poriin sekä Riikaan menevistä lennoista. Ja saako koira olla mukana. Siksi Porista kyselin, jos sen yorkin saan :) Ei ole Poriin meno helppoa. Ensinnäkin pitää mennä Helsingin kautta. Lisäksi samana päivänä ei pääse takaisin kotiin ja heinäkuussa ei ole lentoja. Meno-paluu hintakin on aika suolainen, n. 400 euroa. Riikaan halvin edestakas lento olisi alle 200 €! Kalleimmillaan lähentelee 1000 euroa. Hinta riippuu matkustuajankohdasta. Näistä lennoista kysyin siksi, että jos joskus lentäisi näyttelyihin. Eläimen matkustaminen maksaa 30 euroa. Matkaa sitten Suomessa tai ulkomaille.