Riikka:

Kohta puoliin lähden Neelan ja Päivikummini kanssa ajelemaan heinävedelle. Siellä on näyttelyt tänään. Neelalla tosin on turkki niin puolitekoinen, ettei varmastikaan menestystä tule. Kiva on kuitenkin lähteä ja Päivin kanssakin saadaan taas vaihtaa kuulumisia:)

Toinen tämän päivän juttu olisi Gommi ja Pommi nimmarikeikka jonne toivottavasti kerkeän näyttelyistä. M.A Numminen ja Perdo Hietanen on tulossa tänne Siilinjärvelle Siilifolkiin ja ihania kun ovat suostuivat tulemaan meidän liikkeellemme nimmareita jakamaan. Kerkeän siis paikalle varmaankin jos ja kun Neela ei pärjää...toki toivoisin, että pärjäisi,,,, hmm...ööö... :)

Helle pehmittää pään--- yksi päivä sanoinkin Kaisalle että kun tähän asti on aina sanonut, että on huono muisti niin nyt voi sanoa, ettei muistia ole ollenkaan. Lie joku dementia oikeesti iskenyt. Hirmuisen aikataulutettua on elämä ja saa juosta paikasta toiseen. Haluaisin saada matot pestyä tämän kesän aikana, mutta eipä taida olla vapaa-aikaa siihenkään. Ei olisi isot haaveet meikäläisellä... päästä maton pesuun...

 No mutta jospa sitä taas näillä eväillä tähän päivään...

...Ja mukavaa päivää Kaisalle ottakkaa kuvia, jos en satu paikalle pääsemään. Saat sitten raportoida oliko porukkaa ja millainen oli tunnelma.

Kaisa:
Gommi ja Pommi pyörähtivät kylässä. Kuumat olivat tunnelmat näin hellepäivänä. Laitan kuvia blogiin alkuviikosta. En jaksanut raahata kameraa kotiin päin.

Bigwig eli Pikkis eli uudelta nimeltään Ransu, lähtee huomenna uuteen kotiin. Sitten odotellaan uusia maailmaan tulijoita. Mielenkiinnolla olen seuraillut Aden painoa. Nyt on täysi kymppi kasassa :)


Nella, Rommi ja Beerit eli Emma.