Riikka:

Kaisa on juuri Adenan kanssa lääkärissä. Siellä kuvataan masukka ja kurkataan montako pentua löytyy:) Hirmuisen kuuma on, meinaa hikeä pukata ihan kunnolla. Ei niin freesi olo kyllä. Koiratkin tuntuu "kärsivän" kuumuudesta ja mieluusti ne vaan öllöttää paikoillaan. Manta oli eilen iloinen kun pääsi taas uimaan. Se ui ihan SATASTA! Että se tykkääkin. Holskut vaan kahlailee. No nyt jään jännityksellä odottamaan mitä uutisia lääkäristä saadaan.

Ai niin, ilmoittauduin Chakrakurssille.

Kaisa:
Aden masukassa näkyi 4 pentua. Jos vauvat eivät synny viikonlopun aikana, niin soittelen eläinlääkärille. Sirje sanoi, että pennut voivat olla isokokoisia. Ade painaa 10,8 kg. Yksi pentu on siis nostattanut painoa n. 0,83 kg. Adenan on hiukan vaikea hengittää, kun vauvalaiset painaa röörejä.
    Sirjen mielestä Adenasta tulisi hyvä terapiakoira. Semmoista kommenttia tuli :)

Kennelliitosta tuli osa mäykkyläisten rekkareista. Soittelin perään, että missäs loput. Sanoivat, että kyllä ne on tulostettu. Jos eivät tule minulle muutaman päivän sisällä, niin sitten pitää laittaa päälle suuretsinnät. Lähetän ne paperit eteen päin, jotka sain. Brain-Wave ja Bobbinlace saavat sitten myöhemmin...


Adellakin on kuuma!