Riikka:

Kasvattimme Onnenkäpälän Creeta kävi pokkaamassa ROP pentu tittelin:)

Oulu KV 16.7.2011 ROP,KP
Tuomari: Pedro Sanches Delerue Portugali
"Good type. Correct head. Topline could be stronger. Good movement and coat.
More confidence and character. Very promising."
Rodunomainen lähestyttäessä.

Ei huonosti ollenkaan. Onnittelut vaan sinne pohjoiseen!

Kaisa:
Nyt tosiaan oli vilkas viikonloppu. Siksipä kotihommat ovat jääneet rempalleen... Eläimet olen toki hoitanut, mutta muuten.
Mutta Hiilessä oli mainio ateria. Paikalla oli jonkun verran porukkaa, niin meillä meni ravintelissa parisen tuntia. Kun me tytöt kirmattiin keikalle, niin Lasse jäi laskunmaksajaksi. Oli siinä samalla sitten ottanut lisää juomaa ja ruokaa :)
      Monenako kesänä ollaan suunniteltu risteilyasiaa? Nyt sinne vihdoin mentiin. Oli vähän niin kun minun synttärijuttuja. Alunperin oli tarkoitus mennä viinitilaristeilylle, mutta aikataulut eivät käyneet yksiin. Mentiin Saaristokaupunkiristeilylle. Kylläpä ihmiset olivat rakentaneet tönöjä pienen pieniin saariin!
Memphisissä syötiin sen jälkeen. Sai taas uusia makuelämyksiä. Ruoka oli monesta muusta ravintolasta poikkevaa. Päätin maistaa elämäni ensimmäisen kerran tonnikalaa mm. granaattiomenan siementen kera (siis oikeata kalaa, eikä mitään purkista kaavittua), vaikka niiden pyytämisestähän on ollut julkisuudessa keskusteltua. Tämän tonnikalan kuulemma piti olla eettisesti hyvin pyydystetty...


Velmu ja supin nahka.