Riikka:

Jopas oli kamalaakin kamalampi yö. Jotkut idiootit riekku tossa viereisellä rannalla ja huudattivat valehtelematta musiikkia niin kovaa, että koko talo tärisi. Meteliä kesti varmaan lähemmäs 3h. Jossain vaiheessa soitin polliisille jotta voisko asialle tehä jotain kun ei saa rauhassa nukkua (Terollekin sattui aikainen aamu kun lähtee Helsinkiin).. Sieltä sanovat, että poliisilla on ensin tärkeämpiä tehtäviä ja hoitavat sen myöhemmin - Soittakaa uudelleen jos kuuluu tappelun ääniä tai joku huutaa apua. Ok, mitäpä tuolle voi sitte tehä?En ollut kuulemma ensimmäinen joka oli aiheesta soittanut. Puhelinsoitosta meni palttiarallaa tunti ja möly loppu. Loppuko poliisin vai jonkun muun toimesta, sitä en tiedä?!

Illalla olisi tarkoitus lähteä Viinijuhlille Kaisan ja Lasnen kanssa, voipi olla että vanhaa nukuttaa kun ei tullu unta viimeyönä kun about 3-4h. JEE! Huomenna olisi sitten täysi päivä töitä kursseineen, Harmeineen ja trimmeineen:)Jaksaa,jaksaa....

Jos joku kiinnostuu tilaamaan oriflamen tuotteita niin nyt olisi uusi jakso alkanut. Elikkäs minulle voi laittaa tilauksen maililla osoitteeseen [email protected] :)