Kaisa:
Riikalla on töitä yllin kyllin ja niin tuntuu olevan minullakin. Meinaa hommat kasautua niskaan. Kohta olisi tulossa kala- ja kasvikuorma. Ja minulla on purkamatta ja laittamatta koneelle viime viikoltakin lähetyksiä. Myös tällä viikolla on tullut tavaraa. Föönimmekin tuli, mutta emme ole vielä päässeet testaamaan sitä, sillä se ei käy Suomen verkkovirtaan. Laite pitää fiksata ensin.

Pentuset kasvaa ja kehittyy. Hampaita ja jalkoja löytyy :) Iivana lähtee näillä näkymin huomenna uuteen kotiin. Tyttöset odottavat vielä uusia omistajia. Pyrin ottamaan uudet kuvat ja laittamaan blogiin. Lassesta ei taida olla vähään aikaan kuvausapua, kun sillä on tänään leikkaus. Kuopiossa ompi sairaalassa odottamassa vuoroaan.

Messarin halvin ilmoaika alkaa päättymään. Ilmeisesti reissuun lähtee Maikku junnuluokkaan, Pesonen pentuluokkaan, Altti valioluokkaan ja Claara junnuluokkaan. Joulukuussa viikonlopun aikana jaetaan Helsinki Voittaja-tittelit sekä  Vuoden Voittaja-tittelit junnuille ja aikuisille. Pentujen luokka on ihan epävirallinen niin kuin aina. Meiltä on usein mennyt junnuluokka ohi, kun ei ole ollut näyttelyihin menijäksi juuri sopivan ikäistä koiraa. Nyt saadaan vietyä kerralla kaksi. Riikalta myös kyselin, että saataisiinko vihdoin ja viimein kasaan kasvattajaluokka.