Kaisa:
Lassen sanoin: "Tyrä on muotia". Minultahan sellainen on jo leikattu ja toisaaltakin tarkistettu. En tiedä, voiko sellainen uusia, mutta siltä tuntuu... Har-Miin on tullut TOSI paljon rehuja. Hevospuolen säkit kun painaa hiukkasen enemmän kuin koirapuolen, niin painittua on tullut. Ja suolakivet pukkoilivat lavalta ilkeästi minun päälle. En ole edes katsonut, että miten mustat kintut on, kun yritin jaloilla hellentää niiden maahan syöksyjä. Taisit Kikka kuitenkin saada ehjiä kiviä :) Pitää nyt ottaa rauhallisemmin. Hyllyssä on täydennystä niin Nutra Nuggetsista (Pitkästä aikaa, kun tukulla on toimitusongelmia. Kerrankin tuli rehua vain yksi ainokainen säkki...) ja Eaglesta, ProFormanceen, Taste Of Wild-ruokaan ja Black Horseen. Siinä vain osa luetteloituna. Jossain vaiheessa pitäisi taas tilata pakasteita sekä Acanaa ja Orijenia. Toiveita otetaan vastaan! Har-Min synttäritkin lähestyy. Niitä pitäisi suunnitella lisää. Riikka oli sitten ottanut sillekin päivälle trimmin...

Jään tänään töiden jälkeen Airan kanssa Riikan ja Teron luokse yöksi. La amulla mennään Riikan koirakouluun ja sitten töihin. Riikalla riittää trimmauksia. Nyt on ylikysyntää. Jos nyt varaa ajan, sen saa kuukauden päähän. Kannattaa siis olla ajoissa varauksien kanssa. Päätettiin Riikan kanssa tehdä välillä töitä myös sunnuntaisin, niin saadaan sumaa purettua.

Nyt pikaseen Irmeli-hamsterin häkkiä siivoomaan, lenkille kaatosateeseen ja laittamaan Mammiaisen iltarehuja odottamaan valmiiksi, niin Lassella olisi vähemmän eläinpuuhaa iltasella. Ja meinasin lähteä ajoissa töihin, kun sielläkin sitä hommaa riittää.