Riikka:

Just, meikäläisellä ei ihan viimeaikoina ole ollut kovin hyvää tuuria matkassa. En tajua miten voikin mennä näin päin persiitä. Eilen tulin töistä kotiin ja ajattelin käyttää koiria tuossa pihalla nopsaan hillumassa, jotta voin mennä taas jatkamaan töitä.... Heittelin Mantalle sellaista Boomerpalloa, jota se rakastaa ylikaiken. Siinä aikamme telmittiin kun huomasin¨, että lumessa on verta! Katsoin Mantan jalkaa ja jep, sieltähän sitä tuli ihan kunnolla. Pakkasin Mantan äkkiä autoon ja ajoin Har-Miin. Kaisa sai tutkia jalan ja avot-> koko kynsi juuriaan myöden irti. AAUTS! Ja koira ei ollut moksiskaan moisesta (lääkäri sanoikin myöhemmin, että on kyllä melkoinen kipukynnys koiralla). No tästä sitten seurasi se, että pääsimme ensimmäiselle visiitille uudistettuun Karvaiseen Kaveriin. Luottolääkärimme Ullahan lopetti siellä hommat ja nyt klinikalla on uudet lääkärit. Hyvää palvelua sain, suuret kiitokset Mantan hoidosta. Parastahan tässä on tietenkin se, että Tero lähti eilen viikoksi Helsinkiin ja minä yritän täällä tätä rumbaa pyörittää yksin... Plääh. Justiinsa kun pääsin Claaran jalkaongelmista! Meinaa pikkasen ahistaa, mutta kai se on tästäkin vaan nyt selvittävä.

Nim. ylityöllistetty Harmikainen

Kaisa:
Airalta poistettiin eilen lekurissa 3 kulmahammasta. Harjoittelijamme vei Artsin Karvaiseen kaveriin ja Riikka meni sopivasti sinne Mantan kanssa muutaman tunnin päästä, niin nappasi Airan mukaansa. Itse en siis uusia lääkäreitä ole vielä nähnytkään. Aira oli aika pitkään töttöröö, vaikka meni klinikalle jo klo 11 jälkeen. Pehmitettyä ruokaa söi kuitenkin jo illalla. Kyllä suu varmasti on hiukan arka, kun muistelee omia hammaslääkärikäyntejä...

Jos sitä vääntäytyisi lenkille, niin ennättäisin aiempaan bussiin. Työt ei edelleenkään tekemällä lopu, vaikka Har-Missa on nyt harjoittelijakin. Ei varmaan saa tehtyä kaikkia tehtäviä mitä olen hänelle listannut. Mutta ekan harjoittelijan jälkeen tulee vielä toinen. Käskytettäviä :)

Ilta:
Sijoituskoiramme, Velmu, kävi täään silmäpeilauksessa. Silmät todettiin terveiksi.
Sukutiedot