Kaisa:
2.12 olin Lassen kanssa Iisalmessa Tarja Turusen joulukonsertissa. Mukana oli tuttuja perinteisiä joululauluja sekä myös sellaisia joita en tunnistanut. Tarja kävi muutaman kerran takahuoneessa ja sillä aikaa bändi soitteli biisejä. Välillä meni kyllä semmoiseksi avaruusmusiikiksi, että joulutunnelmasta ei ollut tietoakaan.
Kirkko oli ihan täynnä porukkaa. Vaikka olimme ajoissa paikalla, niin emme päässeet eteen. Ja suuri osa etupenkkiriveistä oli varattu etukäteen.
Kun lähdimme kirkosta, niin eräs mummo nuokkui penkillä. Olikohan saanut sydänkohtauksen? Kun odotmme parkkipaikalla ruuhkassa poispääsyä, niin amblanssi viiletti paikalle. Musiikki ja laulu soivat välillä tosi lujaa, niin en ihmettele, jos jollakin on sydämen tahdistin ottanut vähän väärää rytmiä.

Yöllä lähdimme Riikan kanssa ryhmäbussilla Helsinkiä kohti. Oli suhteellisen rankka viikonloppu vähine unineen. Lauantaina Altti oli ROP saaden Helsinki Winner 2011-tittelin, Pesonen oli pennuissa ROP ja Maikku sai EH:n. Sunnuntaina Altti oli PU2, Pesonen pennuissa 2. ja Maikku sai EH:n. Tuomarit olivat mäykkypuolella tiukkoina. Riikka taisi sanoa, että vihreätäkin jaettiin (itse olin silloin ibbekehässä). Täten maikun EH-tuloksiin saa olla ihan tyytyväinen.
    Kommeluksiakin sattui, mutta onneksi niistä selvittiin. Esim. bussi jätti meidät Messariin, vaikka koirat ja suurin osa tavaroista oli jo autossa. Ihmeteltiin, että bussia ei näy missään. Onneksi tulivat hakemaan meidät. Eivät olleet ehtineet mennä kovin pitkälle. Olisi ehkä hyvä olla matkanjärjestäjällä käytössä nimilista puhelinnumeroineen. Mukava reissu oli. Ensi vuuoden Voittaja-näyttelyitä odotellessa :)


"Jan"


Onnenkäpälän Carlo


Onnenkäpälän Claara


Altti Helsinki Winner 2011, ryhmäkehä.


Pesonen 3.12 pennuissa ROP :)


Muikku kehässä sunnuntaina.


Maikkulainen

Kotona otettuja kuvia:

 

Riikka:

Claara oli la JUN ERI, SA, PN 4 VARASERT. Tuomarina oli Alankomaiden Dick Rutten. Tykkäsi kovasti Claarasta:)ja kehui käytöstä... Sunnuntaina tuomarina Marja Talvitie joka oli sitä mieltä, että Claaran täytyy vielä kehittyä. JUN EH :)
 Lauantaina siis suurinpiirtein kaikki oli ok, mutta su oli kulmaukset turkki jne niin ja näin:) heh...Talvitien mielestä Claara esiintyi bikineissä HEH:) Kaiken kaikkiaan hieno reissu ja hyvää kokemusta, sekä koiralle että emännälle. Täytyy kirjoitella lisää myöhemmin. Nyt laittautumaan Har-Mi hommiin....koko päivän olisi trimmauksia tiedossa.

Tässä arvostelut, miten voikin olla noin eriävät ja päivä vain väliä:)

Helsinki Winner 2011 3.12.2011

Dick Rutten Alankomaat

JUN ERI, JUK 2, SA, PN 4, VARA SERT

11 months, exellent type, feminine head, good ears. She needs more hair round the eyes. Good neck, good body. I wish a little bit more forechest. Good bone, excellent behaviour. very good coat. Walks correct.

(Rodunomainen lähestyttäessä)

Voittaja 4.12.2011 Marja Talvitie

JUN EH

Erittäin hyväntyyppinen hieman ujosti esiintyvä suurisilmäinen. Edestä kovin löysä. Paljaat silmänympärykset häiritsee. Hyvä kaula. Riittävät etu- ja takakulmaukset, mutta hieman liian laskeva lantio. Hieman lyhyt rintalasta. Esiintyy tänään bikineissä, karva voisi olla hieman karkeampaa.Liikkuu löysästi edestä.

(Rodunomainen lähestyttäessä)