Riikka:

Voi että sain hyvät naurut tuosta Kaisan Rexonajutusta. miten se tolleen savusi... heheeee.....

Kristalle minunkin puolestani kiitokset. Olet ollut tosi ahkera ja mukava immeinen. Kaisa: Meidän pitää palkata Krista meille.... toisaalta voi olla että hän ajattelee, että loppuspa jo harjoittelu niin pääsisi pois orjapiiskureiden luota:)

Jonna-Marika laittoi Ciriuksen kuulumisia. Hyvin heillä edelleen menee. Cirius on oikea herrasmies, ei turhia pörise eikä rähise. Tokotreenit edelleen sujuu ja sain hienoja kuviakin. Laitankin ne nyt tänne.


Ciriuksella on kaveri


Lutunen

Cirius on ilmoitettu Kajaanin näyttelyihin ja suunnitteilla ainakin tuusniemi ja Kuopio:)

Kaisa:
Lasselle on aina tosi vaikea keksiä lahjoja. Mietin ensin, että hankin sille jonkin ns. elämyslahjan. Esim. kyyditys ralliautossa tai kuumailmapallolento. Nettisivustolla vaihtoehdoissa oli myös viikonloppu Tsernobylin alueella :) Nämä nyt sivuutin ja hommasin hampurilaislahjakortin (12 kpl) Vintti-ravintolaan. Saapi käydä äpöstämässä purilaisia joka kuukausi!

Ollaan Lasnen kanssa mietitty ulkomaanmatkaa, kun koskaan ei olla käyty kahdestaan missään. Uuups! Käytiinhän me silloin Hämeenlinnassa niissä turnajaisissa. Se meinasi unohtua :) Mutta aina siis on meillä ollut noita koiranäytelyreissuja. Minusta ne on ok, mutta toisesta osapuolesta ei. Eilen sitten lähetin Lasselle linkin halvoista lentolipuista. Lasse meni heti ostamaan ilman puheita muutaman lipun. Lähtee kuulemma reissuun työkavereiden kanssa sekä eri kerralla minun kanssa. Pistää ihan ranttaliksi :)