Kaisa:
Olen harjoitellut Airan top knotin (pääkarvoille tehtävä näyttelykampaus rusetin kera) tekoa muutaman kerran. Hitsin vaikeaahan se on. Ja kun vielä ei kaikki karvat yllä kunnolla kampaukseen, niin nehän törröttää miten sattuu. Ja kaikki kun pitää tehdä ilman suihkeita ja muita. Onhan se sinänsä oikein, mutta tekee kampauksen teosta vielä haasteellisempaa :) Tänään olisi tarkoitus pestä Aira ja laittaa turkki sen jälkeen näyttelykuntoon. Katson, paljonko turkinlaitossa menee aikaa. Näin näyttelyissä osaa varata aikaa tarpeeksi. Ensi viikollahan on Kajaanin näyttelyt. Toivottavasti ei ole hirveästi pakkasta tai Aira (sekä minäkin) jäätyy pallohallissa.

Artsin turkki on kasvanut sen verran, että meinaa takkuuntua koko ajan. Tänään Har-Mi tekeekin tilauksen turkkitarvikkeista. Pääsen harjoittelemaan sitten nyytitystä. Siinä yksi haaste lisää! Tässä tukussa ei ole nyytityspukuja, niin sellainen pitäisi vielä hommata eri paikasta.
   
Har-Missa on käynyt trimmissä näyttelyynlähtijöitä. Ja Muikunkin sain siistittyä, kun sekin on lähdössä. Ihan iski silmään, että Maikusta on tullut naisellisempi ja se on kasvanut. Kysyin asiasta Lasselta ja se on samaa mieltä. Piti tyttönen viedä puntarille. On se viime punnituksesta kasvanut 900 g. Jee! Ei jää ihan miniksi :) Näyttelyihin lähtee mäykyistä myös Velmu, Muusa ja Sakke. Nämä siis lauantaina. Sunnuntaina näyttelyissä ovat Claara ja Altti. Ensi kuussa olisi Tuusniemi (Claara ja Aira) ja maaliskuussa olisikin jo se Latvian reissu (Aira, Maikku ja Pesonen. Altti ei mahdu kyytiin. Muutoin olisin senkin halunnut mukaan. Olisi kyllä ollut kiirus 3 rodun esittämisessä...). Tälle vuodelle onkin suunnitelmissa paljon enemmän näyttelymenoja kuin viime vuonna. 2011 jäi näyttelyiden osalta ihan tyngäksi.