Kaisa:
Maikku on ennättänyt jo vuoden ikään. Vastahan se tuli meille!

Menoja kertyy, fyysisesti ja rahallisesti. Ilmoitan mäkkyläisiä Enon, Polvijärven ja Viron Voittaja-näyttelyihin.  Viroon lähden uuden matkanjärjestäjän mukana, Resviaria. Ei tarvitse ajaa etelämpään, kun bussi lähtee Kajaanista. Enoon saadaan kasaan kasvattajaryhmä. Jos koirat vain pärjäävät tarpeeksi hyvin, niin saamme osallistua siihen. Tämä on ollut yksi haave :) Pentunäyttelyissähän saimme Helsingissä osallistua, ja menestystäkin tuli. Nyt tämä porukka on junnuiässä. Ja ensi kuun lopullahan on Tuusniemen näyttelyt. Ja maaliskuussa Latvian reissu.

Torstaina kävin Lassen ja Teron kanssa ensin Haraldissa syömässä ja sitten menimme maraton-keikalle Henkkaan. Ravintolassa söimme kilpiateria. Huh! Mukana oli esim. kolmenlaista lihaa. Henkassa esiintyivät 22 pistepirkon laulaja, vanhemmalle väelle tuttu Yari ja lopuksi Sir Elwoodin hiljaiset värit duona. Viimeisen takiahan lähdin keikalle. Ikävä tuli kevättä, kun soittivat Neiti kevät-biisin. Hyvä keikka oli :) Siinä vaiheessa virkistyin, kun muutoin silmät olivat alkaneet luppasemaan. Lyhyiksi jäivät yöunet, kun kotiin päästiin vasta kahden jälkeen.

Sunnuntaina on luolaharkat Kehvolla.Siellä en ole vielä käynytkään. Ohjaaja ottaa vastaan vasta illalla, niin myöhäiseksi venyy sekin päivä, kun mukana on kuusi mäykkyä. Pitää yrittää päivän aikana tehdä kaikki mahdolliset hommat, mitä vaan voi.
Tästä seuraavat harkat ovatkin sitten viikon päästä sunnuntaina. Mukana nähdään myös parsoneita.

Ensi viikon lauantaina olisimme puolestaan menossa Pre-weekend komediafestivaaleille. Odotan kovasti Sami Hedbergin keikkaa. Katsoimme hänen dvd:n. Hyvä oli :) Pre-weekend

Ilta:
Pikainen kyselykierros tuotti tulosta. Lähdemme mäykkyporukalla (+Claara-holsku) Jämsän näyttelyihin http://showlink.fi/showlink/jamsa12 Jos jokin mäykykasvattimme on tulossa mukaan, niin ilmoita. Sitten saadaan kasvattajaryhmä kasaan, kun 3 kasvattia on jo lähdössä (Pesonen, Muusa ja Simo).