Riikka:

Olipas hienot näyttelyt. Kaisa kävi jo lauantaina mäykkyjen ja Airan kanssa näytelmissä (saa kertoa itse) ja minä olin eilen mukana Claaran kanssa. Kaisalla oli Altti mukana ja kasvateistamme pk holskuja oli näyttelyissä Onnenkäpälän Cirius ja Creeta (Nelli). Kaiken kaikkiaan oli 10 pk holskua, mutta junnuissa vai meidän koirat.

Olin erittäin tyytyväinen Claaran kehäkäytökseen:) Jostain syystä itsekään en jännittänyt niin paljoa kun normaalisti. Claaralla ja Nellillä on karvat tippunut ja tuomari kyselikin karvojen perään.

Tuomarina oli Maija Sylgren, Suomi

JUN EH, JUK 1

Claaran arvostelu:13kk oikeat linja mittasuhteet oomaava juniori. Toivoisin yhdensuuntaisemmat pään linjat. Hieman kookkaat korvat. Oikea purenta. Hyvä kaula. Rintakehä saa vielä kehittyä. Normaalit kulmaukset, liikkuu hieman löysin kyynärpäin, muutoin hyvin. Esitetään erittäin pohjavillattomassa kunnossa. Miellyttävä käytös. :)

Cirius yllätti ekoissa virallisissa näyttelyissä:  ERI1, SA, PU4 ja SERT ja oli myös junnu ROP! Creeta (Nelli) oli JUN EH, JUN 2

Kaisa:
Oli kylmä, mutta mukava näyttelyviikonloppu. Lauantaina olimme liikenteessä mäykkyporukalla ja lisäksi mukana oli Aira. Mäykyissä Muikku yllätti saaden Junnu ROPin! Se oli nartuissa toinen ohittaen osan valioluokan koirista. Muikkunen sai myös ensimmäisen SERTinsä. Velmu, Sakke ja Muusa saivat EH:t. Airaa puolestaan jännitti. En saanu kehässä siihen kontaktia, kun se mennä viiletti omia menojaan. Luulin, että se olisi ollut jo rauhallisempi. Top knotin tekoa pitää harjoitella ahkerasti. Se alkoi purkaantumaan liian aikaisin... Ja kehän laidalta en saanut apuja, kun kävin kysymässä.

Sunnuntaina Altilla oli yllättävän pitkä pinna. Se oli ROP saaden CACIBin. Oli mukava olla Altin kanssa jatkokehässä, kun se ei leikkinyt kengurua eikä peruutellut. Sitten ilmoittelemaan koiria Tuusniemen näyttelyihin!