Riikkanen:

Eilen oli koulunkäynninohjaajille koulutuspäivä Kuopiossa. Oli ihan mielenkiintoinen päivä. Todella mukava yllätys oli se, että tapasin öö ainakin 10 vuoden jälkeen erään Sannan. Hänkin on koulunkäynninohjaaja ja olemme tehneet aikoinaan töitä yhdessä... Niin ne vuodet vierii... :)

Casulta ja omistajaltaan Vesannolta

 sain kuulumisia. Kivasti heilläkin elämä soljuu eteenpäin. Näyttelyitäkin ehkä suunnitelmissa ja nyt kevään korvalla siellä jännitetään miten hiehojen paimennus lähtee sujumaan. Toivottavasti siitä touhusta saan muutaman kuvan.

Kamut


Rento meininki :)


On se komea:)

Kaisa:
Kurssille tarvitaan lisää oppilaita:

Grooming Master Class

-yorkshirenterrieri

Anna Babaevan grooming koulutuksen suosio kasvaa entisestään. Master Class oli jo pidetty ympäri Venäjää, mm. Moskovassa ja Pietarissa Pietari ja ulkomailla Kazakstanissa, Ukrainassa, Latviassa ja Valko-Venäjällä. Suomessa ensimmäinen koulutus tilaisuus oli järjestetty vuonna 2010.  http://www.twilightsaga.fi/twilight-saga-nayttelyt/1.html

Seuraava koulutus järjestetään Helsingissä 06.04.-07.04.2012. Paikkoja on rajoitettu määrä. Kurssin hinta on 200 €. Kuunteluoppilas 100 € (ensimmäinen päivä).
[email protected]
tai puhelimitse +0440445678. 

Varmasti jokainen meistä halua että oma koira olisi sellaisessa kunnossa kuin Annan koirat!

Tulkaa oppimaan miten saa kasvatettua yorkshirenterrierin turkin huippu kuntoon!


minishop.borda.ru/

http:/  www.twilightsaga.fi/component/content/article/13-kronikkasaga/38-grooming-master-class.htm