Kaisa:
Nyt ollaan Riikan kanssa mastereita :) Paljon tuli kurssilla uutta oppia. Sitten vain käytännössä toteuttamaan oppimaansa! Olisikin niin helppoa...
    Kurssilla oli mukana kansainvälistä porukkaa. Meidän lisäksi oli vain yksi suomalainen. Kurssilaisia oli tullut myös Viron puolelta. Toisena kurssipäivänä opiskelimme brasilialaisen harrastajan luona, ja opettajahan oli Venäjältä. Muut opiskelijat puhuivat venäjää, paitsi me suomalaiset. Meille siis opit piti tulkata. Kurssi oli antoisa, vaikka järjestelyt vähän tökkivätkin. Ja opettaja oli huippu!
    Riikka varmaan pistää joitakin kännykkäkamerakuvia tänne. Oikeata kameraa meillä ei mukana ollutkaan. Ja jospa Liisa jossain vaiheessa laittaa meille tulemaan kuvia Artsista.
    Aira oli reipas oppilas, vaikka välillä meinasi odottelu ollakin tylsää. Kehuja sai luonteensa puolesta :) Aira oli reipas myös hotellissa, kun vahtasi yöllä käytävältä kuuluvia ääniä. Onneksi hoksasin aamuyön puolella, että väliovenhan voi laittaa kiinni. Ja sain kuulla myös Katja ja Lauri-ääniä ilmastoinnin kautta...

Seuraavaksi hilpaisen lenkille ja muihin aamun hommiin. Tänäänhän on vielä luolalle meno, ja iltaa vietämme Lassen kanssa Riikan ja Teron luona. Jos vaikka vähän pelailtaisiin ja nautittaisiin hyvästä ruoasta ja juomasta.

P.S. Mitä eroa oli suomalaisten ja ulkomaalaisten koiran pissatustyylissä? Me suomalaiset nakotimme koirinemme ulkona vesi- ja räntäsateessa ja muut levittivät koirille sisälle pissalakanat.
   

Riikka:

Jep! Mahtava reissu takana. Mukavia ihmisiä tapasimme ja suurkiitokset Liisalle, joka kuskasi meitä paikasta toiseen, ja lisäksi oli aivan mahtavaa seuraa:) Ja kiitokset tietenkin Svetlanalle, joka kurssin järjesti.

Olimme tosi tyhmiä, ettemme ottaneet kunnon kameraa mukaan, mutta tässä pari kännykameraotosta:


Airan vuoro


Heh:)

Liisan kameralla otettuja kuvia:


Näissä Aira pääsee oikeuksiinsa:)