Riikka:

Sain vihdoin tyhjättyä puhelimen kuvamuistin, tässäpä kuvia:


Neela ja Claara


Usvametsän neito

... vai epätarkka otos:)


Manta ja Tero


Iki-ihana Comi:)


Manta mahtuu erinäisiin paikkoihin osa 1.


 


Tämmöstä näkee välillä töissä:(

Kaisa:
Paljon olisi kerrottavaa ja vain hetki aikaa kirjoittaa.
    Elikäs, Latvian reissusta selvittiin Sarin kanssa ihan kunnialla. Navigaattori ei toiminut suosiolla, mutta paperikartankin kanssa selvittiin hyvin. Sari uskaltautui ajamaan myös Riikan kaupungissa, niin ei tarvinnut takseja tilailla. Koirat jaksoivat matkustaa hyvin, vaikka kaikki olivat nuoria ja ensimmäistä kertaa noin pitkällä reissulla. Hotellissa kyllä meinasi välillä olla koirien osalta vähän liiaksi touhua, kun ulkona haukkui koira ja ikkunat olivat huoneessa lattiaan saakka, niin sittenhän pystyi tiirailemaan ulos... Ja koirat touhusivat myös keskenään. Sitten vielä naapurin Katja ja Lauri riitelivät äänekkäästi keskellä yötä. Nukupa siinä sitten. Toisena yönä minä nukuin siinä vaiheessa, kun K & L puuhailivat jotakin ihan muuta. Sari informoi minua tästä seikasta... Yöunet olivat ennen reissua liian vähäiset ja meinaavat olla vieläkin. Pitää joku ilta yrittää ajoissa päästä nukkumaan!
    Sitten näyttelytuloksista: Pesonen ja Maikku saivat ERIt, mutta jatkossa jäivät kakkosiksi. Airaa en saanut esitettyä yhtään ja sitten koira vielä pissasi kehään. Tässä vaiheessa tuomari siirtyi arvostelemaan seuraavaa koiraa. Sarin Sylvi-parsoni puolestaan sai junnutittelin. Erkki ei saanut. Parsonit sijoittuivat myös parikilpailussa. Maikku ja Pesonen pistettiin ulos kehästä. Eivät miellyttäneet tuomaria.
    Eilen Polvijärvellä oli sitten ihan eri meininki. Eilen oli fiilingit tällaiset, kun kirjoitin tuloksia Facebookiin: "Melkein tuntuu, että sanon aprillipilan, kun ilmoitan, että Pesonen oli ROP, Lilli oli pentujen ROP ja kasvattaryhmässä olimme kolmansia!!! Kiitos kaikille mukana olleille. Maikku oli PN2. Hullua, jos olisi ollut PN1, niin olisi kisannut Pesosta vastaan!"
    Ja Lillihän on Adenan pentu, Onnenkäpälän Carpalo. Esko Nummijärvi oli tuomarina ja oli kova kyselemään ja kommentoimaan. Kysyi minulta mm. että kuka meillä harrastaa koiria. Isä vai äiti?
Kirjoittelen arvosteluja jossakin vaiheessa kotisivuillemme.
    Velmu ei pärjännyt Posiolla, niin palautui meille takaisin. Meillä ei ole ollut vieläkään mitään ongelmia Velmulaisen kanssa. Kun on selvät säännöt, että miten ollaan, niin ei hätiä mitiä :) Velmu kävi ihka ensimmäistä kertaa luolaharkoissa. Ahdingosta ei suostunut menemään, niin ei eka harkoissa sitä kohtaa sen enempää tuputettu. Velmu syttyi ketulle heti eka sekunneilla. Velmu saikin heti harkata ilman luukkua! Velmu on valmis kokeisiin, jos vain suostuu menemään alun ahdingosta. Maikku ja Pesonen ovat edistyneet luolatouhuissa. Pesonen ei kyllä vieläkään suostu menemään alun ahdingosta :(  Seuraavat harkat ovatkin jo ensi sunnuntaina. Mukaan lähtee myös Lilli ja Muusa. Ennen luolalle menoa on pe-la yorkkien trimmauskurssi Helsingissä. Menoja siis piisaa!

Mäykyistä ilmoitin Joensuuhun Maikun, Pesosen ja Muusan. Mukaan lähtevät myöskin Simo ja Sakke. Joukolla taas mennään! Ja Riikkahan kertoilikin, että porukassa on mukana myös holskuja. Olisi ollut kiva ottaa joku ibbekin, mutta eiköhän näissä lyhyempi jalkaisissakin ole jo tarpeeksi tekemistä :) Polvijärvelläkin sai esittää mäykkyläisiä ihan liukuhihnalta :)