Riikka:

Onnea äidille oikein roppakaupalla! Tullaan tänään moikkaamaan:)

Asiasta viidenteen... Kaikenlaistahan sitä on taasen tapahtunut, vai onko? Öööö samat rutiinit ja duunit päivästä toiseen.. Mutta siis perjantaina käytiin Henkassa tsekkaamassa Sara ja hyvältähän se kuulosti. En aiemmin olekaan nähnyt em. bändiä. Kivaa oli ja kun ajoissa kotiuduimme jaksoi eilisen painaa töitä taas ihan täysillä.

Eilen vähän huolestutti tuo meidän pikkumies Columbo, kun se aamusta oksenteli ja päivälläkin jatkoi. Sairauden kuvaan kuuluu huononemisvaiheessa oksentelu ja ruokahaluttomuus... Toivottavasti ei ole vielä kyseessä semmoinen. Ainakin nyt Comi nakertaa tyytyväisen näköisenä puruluuta ja söi myös ruokansa. Toivotaan, että elämä jatkuu!

 

HYVÄÄ VAPPUA KAIKILLE!


Vappuna 2008 Hki

Kaisa:
Onnea äidille täältäkin suunnalta!

Perjantaista vielä. Huomasin Facessa ilmoituksen, että Henkassa on jostakin rundista dokumentti ennen Saran keikkaa. Tähtäsimme ruokapaikasta (hirmuinen ähky tuli jättiateriasta) katselemaan sitä. Kyseessä oli Folke Westside. Paikalla oli vähän immeisiä ja osa kaikkosi pois. Näin myös Lasse ja Tero. Riikan kanssa töllisteltiin armotonta menoa ja välillä vilkuiltiin oikealla puolella olevia jäppisiä. Siinä alkoivat aivot raksuttamaan, että näyttävät samalta kuin ruudulla. Bändin pojathan ne oli lisäksemme töllistelemässä ohjelmaa. Lähinna minua oleva sanoi, että kiva kun tulitte katsomaan :)

Pesosen siskolikka, Emma, on meillä hoidossa vielä huomiseen. Artsin kanssa on menoa ollut; nyytit saa kyytiä. Ja oli aika turhaa eilen yrittää nukkua päikkäreitä työpäivän jälkeen, kun lapsoset riehkasivat tuntitolkulla ympäri huushollia. Tuhma Emma oli muutes syönyt KAIKKI vessanpöntön "kiinnikkeet"=jalan reikien koristukset.

Moni liike sulkee huomenna ajoissa. Niin myös Har-Min ympärillä olevat kirpparit. Me tytöt porskutellaan loppuun saakka. Anne ja Riikka trimmaavat koko päivän aamusta asti. Minä olen puolestani kassalla. Saatan karata vähän aiemmin töistä hoitamaan elikoita, jos sitä vaikka Lassen kanssa vappua vietettäisiin Riikan ja Teron luona. Kun tuota neutraalia Sisu-viinaa ja pahan kotiviin makuista sakeakin jäi vielä perjantailta :)


Aira. Sillä on öljyhoito turkissa.