Riikka:

"Elämä ennen reikiä ja reikin jälkeen", näin sanoi Reikiopettajani Sari:) Toivottavasti se pitää paikkaansa, sillä viikonlopun kurssi oli niiiin ihana. Mitkä energiat ja mikä fiilis. Tämän olon kun saan ylläpidettyä niin kylläpä elämäkin maistuu paremmalle.

Kurssi oli todellakin avartava kokemus ja mitkä tyypit kurssille olikaan löytäneet tiensä. Porukka oli mahtava ja keskustelimme syntyjä syviä. Iiikkss.... miten mukavaa.

Tästä on hyvä jatkaa henkistä kasvua.

Columbo kiittää myös Saria, taisi vallan säikähtää, että nyt se lähti. Comu olisi ilmeisesti halunnut mukaasi, kun autosi perään olisi halunnut lähteä:)

Ihania energioita toivotellen!

Kaisa:
Einarilta sain kuulumisia. On kuulemma päässyt metsähommiin :) Ja tämä nuori herra pääsee ilmeisesti juoksemaan kisoissa kunhan ensin vähän harjoittelee! Kuulumisia odotellaan jatkossakin.

Sisuksissa syyhyää, kun odotan, että pääsen viikonloppuna koiranäyttelyihin. Jämsään käypi tie. Ja kasvattejamme on sen verran paikalla, että saamme kasvattajaryhmän esitykseen, jos koirat vain pärjäävät tarpeeksi hyvin näyttelyissä. Sunnuntaina mennään luolaharkkoihin, jos vain kaikille osapuolille käy ajankohta.
    Maikku ja Pesonen lähtee mäykkyjen Pohjoismaiden Voittaja-näyttelyyn. Onkohan liian haasteellista? :)

Velmu lähtee näillä näkymin siskolleni, Kirsille, kunhan siellä päässä vapautuu yhden koiran mentävä aukko.


Einari :)