Riikka:

Eilen oli todella hieno näyttelypäivä. Claara oli ERI ( ei se serti vaan napsahda), mutta mutta... mäykyt veti koko potin. Siitä saa Kaisa kirjoitella,,, ja laita kuvia tänne koiruuksista:)

Claara oli onneksi hieman rennompi kun Lieksan näyttelyissä. Arvostelu oli hyvä, mutta etuosasta edelleen tulee noottia, liekkö se syy, ettei saada SERTIÄ?!

Tuomari: Aaltonen Pirjo

JUN ERI,JUK 1

Selvän sukupuolileiman omaava nuori narttu, jolla varsin hyvät mittasuhteet. Hyvä pään pituus ja vahvuus. Hyvät korvat. Tyypillinen ilme. Hyvin kulmautuneet raajat. Värityksessä juovikkuus saisi olla selvempi. Hyvä karvapeite. Hyvä ylälinja. Hyvä askelpituus. Hyvät liikkeet takaa, mutta turhan leveät ja lösät edestä.

Arvostelu siis ihan ok:) Hyvä Claru!

Kaisa:
Näyttelythän meni ylihienosti! Maikku oli BIS 2, Pesonen VSP, Onnenkäpälän mäykkyjen kanssa BIS 3! Lisäksi kasvateistame Simo oli ERI, Muusa EH ja Lilli oli ensimmäistä kertaa junnuissa saaden EH:n.
Maikulla on menossa kiima täyttä päätä, niin Pesosen pieni pää oli ihan pyörällä. Välillä esittämisestä ei tullut yhtään mitään...
    Kun Maikku oli kisaamassa ryhmässä ja kuuluttaja rupesi luettelemaan palkintosijoja, niin odottelin siinä vain, että voidaan poistua kehästä, kun ei viimeisille sijoillekaan päästy. Kun kuulutettiin kakkoseksi tulleen nimi, niin tuomari vilkaisi meitä. Mietin, että ei voi olla totta. Ei Maikku voi ola ykkönen...ja sitten meitä huudeltiin ykköspaikalle :)
    Tällä kertaa sää suosi meitä. Aurinko paistoi ja oli tarpeeksi lämmintä. Kiitos porukassamme mukana olleille! Ja ensi viikolla sitten yhdessä Joensuuhun.


Matkalla näyttelyihin. Muusa (Onnenkäpälän Beata) pusuttelee Päiviä.


Mussukka.


Reipasta menoa Maikun kanssa :)


Kasvattajaryhmän ryhmä rämä.


Maikku BIS 2!


Maikku osan saaliin kera.


Pesonen :)


Claara sai ERI:n.


Claru


Claara paistattelee.


 Neela lempipuuhassaan. Neela katsoo tosi paljon telkkaria. Uutiset, urheilu-, eläin- ja muut ohjelmat kelpaa:)