Riikka:

Hrrr. jopas oli kylmä ja märkä reissu Lieksan ryhmikseen. Siis alko jo loppuajasta huumorintaju loppua, kun olin niin jäässä. Loppukehät oli myöhässä...Mutta onhan se kiva kuitenkin aina näyttelyissä kävästä. Harmi, että oli tuommoinen vesi-/räntäsadepäivä.

Claaran arvostelu: JUN ERI, JUK 1

Tuomarina Haapaniemi Elina. "16kk vanha hyvän tyyppinen hieman haluttomasti esiintyvä , hyvä sukupuolileima, kaunis pään muoto. Hyvät silmät ja ilme, oikea purtenta, riittävä luusto. Hyvä runko. Hieman niukat takakulmaukset, ei täydessä turkissa. Liikkuu edestä hieman leveästi. Takaa hyvin. Tarvitsee hieman lisää itseluottamusta."

Claara reppana oli tosi epävarma kehässä. Lie vaikuttanu matkalla vaivannut pahoinvointi ja heti melkein mentiin kehään. Pyysin, että voisiko Claaran tuomaroida ennemmin, koska laskelmien mukaan piti olla Kaisan koiruuksien kanssa kehät päällekkäin... No ei olleet... oli tosi myöhässä.

Olikos seuraava koitos tiedossa parin viikon päästä... ensi viikonloppuna olisi se eläinpainoitteinen reikikurssi. Odotan mielenkiinnolla mitä tuleman pitää:)

Norjasta sain mailia. Valokuvaajan ottama kuva Onnenkäpälän Cajsasta:

Kaisa:
Näyttelysää tosiaan oli karmaiseva, kun kaikenlaista sadetta riitti kokopäivälle. Olisi saanut olla vielä enemmän vaatetta mukana, vaikka olin varustautunut välihousuilla ja sadetamineilla. Koirillakin oli mukana talvivaatteet. Ibbekehä oli vielä myöhässä, niin saatiin värjötellä raviradalla oma tovi. Alttia ja Sellaa vähän palelsi. Kehässä Altti esiintyi reippaasti ollen ROP. Sella puolestaan köyristi selkäänsä, ja Soile Bisterin kommentti oli, että tätä koiraa vituttaa :) Bister kommentoi, että narttu on parempi (kuin uros), mutta ei voi nyt palkita sitä SA:lla (sertin arvoinen). Sella sai siis pelkän ERI:n. Hyvät tulokset tältä tuomarilta, sillä hän jakoi paljon keväisiä väärejä: keltaista ja vihreää. Esim. saksanpaimenkoirissa, molemmissa karvanlaaduissa, jäi ROP jakamatta. Bisterin mielestä näyttelyyn oli tuotu kaikenlaisia ravun syöttejä...
    Altti jaksoi vielä tsempata ryhmäkehässä päästen jatkoon! Näin ei ole aikuisiällä tainnut tapahtua koskaan. Jatkossa kuitenkin tipahti pois. Tuomarina oli Pylvänäinen-Suorsa. Laittelen arvostelut kotisivuille. Sieltä puuttuu liuta koirien arvosteluja. Jos joku päivä saisi kirjoitettua.

Parin viikon päästä vuorossa on Jämsä:
http://www.showlink.fi/showlink/j-ms-n-rn-1952012-aikataulut