Kaisa:
Torstaina en jaksanut edes ajatella Pauli Hanhiniemen keikkaa. Päädyin Airan pesemiseen, jotta saisin senkin homman tehtyä. Perjantaina olimme katsomassa stand uppia, niin kuin Riikka jo mainitsikin. Hyvät oli esiintyjillä jutut. Pitää taas seurailla keikkalentereita :)
    Lauantaina lähdin aikaisin aamulla Helenan, hänen äitinsa, Chaska-fretin, Lilli-mäykyn sekä Pesosen ja Maikun kanssa kohti Tuuria. Paikan päällä jo odottelivat Muusan poppoo sekä sukulaisporukkaa :) Chaska lähti uuteen kotiin hoivattavaksi ja me muut rymistelimme näyttelyalueelle. Päivä oli kaunis ja mukava. Tulostakin tuli, sillä kaikki koirat sai ERIt! Pesosesta tuli PU4. Maikulla meni parhaiten; se oli ROP ja RYP3! Ihan mahtavaa! Perttu Ståhlberghän valitsi jo vuoden alussa Maikun Juniori ROPiksi. Nyt tuli oikea ROP :) Kyläkaupassakin pyörähdimme ja tarttuihan sieltä mukaan kotiin viemisiäkin. Olihan minulla ja Lassella hääpäiväkin :)
    Kaikilla ei ollut niin mahtava päivä. Eräs nainen sai ilmeisesti sydänkohtauksen. Ambulanssi haki hänet sairalaan. Minnekähän hänen koiransa menivät hoitoon?

Oli mukava nähdä Sirkkis ja Raimo!

Sunnuntaina puolestaan kurvasin Riikan, Claaran, Maikun ja Pesosen kanssa Kangasniemelle. Pesonen oli PU2 saaden SERTin. Valiokoira päihitti Pesoskan. Tuomari sanoi, että järjestys voi jonakin päivänä olla toisin päin. Maikku puolestaan tipahti pois PN-kisassa. Tuli rupateltua tuttujenkin kanssa. Yksi oli mennyt näyttelyihin jo lauantaina, päivää liian aikaisin...
Aira oli mukana harjoittelemassa näyttelyjuttuja. Rauhoittuukohan sen mieli ikinä? :)

Kasvattimme Sakke (Onnenkäpälän Brain-Wave) osallistui sunnuntaina jäljestyskokeisiin saaden tuloksen AVO1! Tässä taas on ohitettu yksi etappi meidän porukoilla. Onnea Jannen ja Riikan suuntaan! Meikäläisen mäykyt on keräillyt liikaa hukkatuloksia, kun ovat vainunneet ihan oikeaa riistaa. Ei verijälki ole sen jälkeen kiinnostanut tarpeeksi.


Minä ja Sirkka-Liisa


Maikku :)


Ryhmäkehässä tuomareiden tiirailtavana.


Pesonen


Onnenkäpälän Celeste


Onnenkäpälän Conrad