Riikka:

Nadja ja Nelli olivat taasen käyneet kisailemassa ja eka TOKO-koe hienosti  Yht. 169p. ALO1! :) Onnea!

Itse olen alkuviikon ollut hakemassa voimaa koulunkäynnin ohjaajien koulutuspäiviltä. Maanantaina vietimme aikaa luentojen ja muun puuhan parissa Kunnonpaikassa, Vuorelassa... Pelasin mm. frisbeegolfia elämäni ensimmäisen kerran. Se oli tosi kivaa sateesta huolimatta. Eilen kävimme tutustumassa Alahovin viinitilalle. Mielenkiintoista sekin.

Nyt täytyy orientoitua trimmaamaan aivan pipona. Saa ainakin tämän päivän saksia karvakorvia ihan urakalla:) Pitäsi jossin välissä suunnitella loppuun Dogsitter kurssi. Semmoista olen pitämässä ensi viikolla ma-to. Mukavaa puuhaa sekin! Eli vaikka olen koululta ns. kesälomalla, ei ole lomasta tietoakaan... hih... Mutta mikäpä tässä on ollessa ja mukavia puuhaillessa.

Kaisa:
Meinaa tämä minun kirjoittelu olla jälkijättöistä.
Virossa tuli pyörähdettyä Pesosen ja Maikun kanssa. Mieltä lämmitti kylmän tuulen ja sateen keskellä hyvät tulokset. Lauantaina Viron Voittaja-näyttelyissä Pesonen ansaitsi ensimmäisen tittelinsä. Nyt tämä nuori herra on Viron Juniori Voittaja :) Maikku sai ERIn. Parikilpailun voittivat alkuhommeleissa, kun muita osanottajia ei ollut. BIS-kisassa tipahdettiin pois. Sunnuntaina oli mäykkyjen erkkari. Pesonen oli Juniori VSP ja Maikku oli Juniori ROP sekä ROP. Parikilpailussa mäykkyläiset olivat BIS 4. Mukava reissu mukavan porukan kanssa :) Sarin kanssa lähdetään jälleen yhdessä Viron puolelle elokuussa. Silloin siellä on Baltian Voittaja-näyttelyt. Jos Pesonen saa kolmannen Juniori SERTin, niin siitä tulee Viron Juniorivalio. On vain tuo yksi mahdollisuus saada kolmas SERTi. Katsotaan, miten käy!


Erkkarista. Tosi motivoitunut pariskunta... :)

Laitetaas tänne Joensuun tuloksia:

MAIKKU
26.5.2012, Joensuu

Paula Rekiranta
Nuortenluokka
NUO ERI, NUK 1, SA, PN 2, VARASERT

Tyyp. erinom. hyvänkok. narttu, jolla kauniit rungon ääriviivat. Kaunis, narttumain. pää. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä eturinta ja runko, oikea-asent. hyvin kulm. raajat. Hyvä karva, yhdensuunt. liikkeet.

27.5.2012, Joensuu
Tino Pehar, Kroatia
Nuortenluokka
NUO ERI, NUK 1, SA, PN 3, VARACA

Good proportions. Good head. Enough long neck. Very good topline & tailset. Could have better forechest. Nice side angulations. Nice coat texture.

PESONEN
26.5.2012, Joensuu
Paula Rekiranta
Junioriluokka
JUN ERI, JUK 1, SA, PU 1, SERT, VSP

Tyypiltään ja mittasuht. erinom. uros. Hyvä urosmainen pää. Miellyttävä ilme. Vahva kaula. Hyvä säkä. Riittävä eturinta. Hieman lyhyt olkavarsi. Erinom. runko. Vahva takaosa. Hyvä karvapeite. Erinom. sivuliikkeet.

Kasvattajaluokka
1, KP
Onnenkäpälän Bernardo, Beata, Bobbinlace ja Brain-Wave

Ryhmä tyypiltään ja mittasuht. eritt. hyviä yksilöitä. Selvät sukupuolileimat. Hyvät karvanlaadut. Koostuu yhdestä yhdistelmästä.

27.5.2012, Joensuu
Tino Pehar, Kroatia
Junioriluokka
JUN ERI, JUK 4

13 mts. Good size. Good head. Should have more stop. Enough neck. Good topline. Good tailset. Should have better angulation front. Good movement.

Kasvattajaluokka
1, KP
Onnenkäpälän Bernardo, Beata, Bobbinlace ja Brain-Wave

Good group with all 4 dogs of same type. Quite long for my taste and missing a bit neck but they are all good movers.

Minulla olisi vielä vapaana maaliskuun frettivauvoista kaksi sabletyttöstä. Ja tällä viikolla luovutukseen tulee pastelnaaras, sablenaaras ja sableuroksia. Saapi kysellä lisää! [email protected], p. 045-655 2255, 044-344 7012.

8-viikkoiset:


Tytöt


Pojat


Pojat