Kaisa:
Minulla on muutama vapaapäivä (=kesäloma). On mennyt elikoitten parissa aika. Ensikertalaiset, Altti ja Adena, saivat jäljestää verijälkeä. Vilkkaasta Altista kuoritui tarkasti työskentelevä herra :) Adena puolestaan taisi välillä kyllä lähteä jäniksen hajun perään...

Maikku ja Pesonen on nypitty Laukaan näyttelyitä varten. Maikun turkki on aika pitkä. En kuitenkaan voinut nyppiä sitä alas. On vähän surkean näköinen karvoitus. Jospa se siitä. Ja ensi viikollahan on ne Pohjoismaiden Voittaja-näyttelytkin. Ne ovat sunnuntaina. Lauantaina on Kokkolan näyttelyt.
    Viikolla 28 on Leivonmäen ja Oulun näyttelyt. Sitä seuraavalla viikolla ilmeisesti toteutamme synttäritoiveeni; lähdemme telttailemaan. Sitä seuraavalla viikolla olisi lähialueella MEJÄ-kokeet. Ei taideta vielä uskaltaa edes yrittää päästä hakuprosessista läpi. Sittenhän olisikin jo Kuopion maratoninäyttelyt (suapi kasvatteja nyppiä ahkeraan). Sitten lähden Lassen kanssa Budapestiin ja sitten olisi Baltian Voittaja-näyttelyt Virossa. Menoja riittää! Saapi kalenteria tirailla.

Sunnuntaille olisi suunnitteilla luolaharkat. Odottelen vielä aikataulun lukkiutumista. Kävisikö samalla syömässä Kuopiossa tai jotain. On vain sitten ihan ketunhajuinen. Eksotiikka ravinteliin :)