perjantai, 27. heinäkuu 2012

Meidät löydätte uudesta osoitteesta

Riikka:

Tässä oli pitkä pätkä ongelmia Vuodatusblogin toiminnassa... Joku ikävä sähkökatkoksen aiheuttama juttu. Odottelimme kärsivällisesti josko homma alkaisi pelittämään, mutta lopulta loppui kärsivällisyys... nimittäin nyt tämä kyllä toimii, mutta KAIKKI 2009 vuoden jälkeen laittamat kuvat on bittiavaruudessa:(

Tässä siis uuden blogimme osoite.

keskiviikko, 4. heinäkuu 2012

Laukauksensietokyky

Kaisa:
Testattiin Altilta, Maikulta, Pesoselta ja Velmulta laukauksensietokyky. Kykyjä löytyy :)

Tein eilen illalla Altille jäljen ja äsken jäljestettiin se. Meni jo paremmin, mutta siellä metsän siimeksessä olisi ilmeisesti ollut voimakkaat elikon hajut, kun nenä yritti viedä väärään suuntaan...

Viime viikonloppuna Maikun iskä oli mäykkyjen erkkarissa BIS 2!

Täällä olisi kuvia Adenan lapsosesta Onnenkäpälän Calevattaresta eli Tellusta: https://www.dropbox.com/sh/3fa59orsteryx95/fz0CELL4GA#/

Nyt sitten konkkaronkan kanssa lenkille sekä muihin aamupuuhiin. Onkin aikaisempi lähtö, kun tälle viikolle osui tua akvaarionhuoltokeikka. Se on sitten moi!

tiistai, 3. heinäkuu 2012

Pikkasen vielä mainostan!

Riikka

(trimmaajan sormet jo syyhyävät):

Vaikka näin aurinkoisena aamuna ja heinäkuussa ei välttämättä halua ajatella syksyä, niin muistuttelen siitä huolimatta,että syksyn trimmiaikoja varataan jo. Jos tiedät että koirasi tarvitsee trimmiajan nyt alkusyksystä suosittelen varaamaan sen pian, ettei mene ajan odottaminen liian pitkälle.
Ajan voit varata maililla:
[email protected], laittamalla viestiä tänne tai soittamalla numeroon: 044- 503 1462 tai voit soitella myös Har-Min Farmin numeroon: 045- 655 2255.

tiistai, 3. heinäkuu 2012

Rovaniemen KV 1.7.2012

Riikka:

Onnenkäpälän Creeta (Nelli) kävi nappaamassa Rovaniemennäyttelyistä täyden potin:) Tuomari Anna Brankovic, Serbia: NUO ERI NUK1 SA PN1 ROP SERT CACIB
"Good size and format. Strong bone. Very nice feminine head. Good eyes and ears. Excellent topline, tailset and carriage. Very good quarters angulations and movement."

Saapi noista kasvateistaan olla ylpeä:)

maanantai, 2. heinäkuu 2012

Carlon Laukaan arvostelu

Riikka:

Tässä vielä Carlon arvostelu Laukaan näyttelyistä. Tuomarina Paavo Mattila: NUO  ERI /  NUK 1 /  PU 2 /  SERT

Erittäin hyvin rakentunut uros.  Hyvän mallinen pää, erittäin hyvä runko.  Selässä aavistus pehmeyttä.Erittäin hyvät raajat.  Hyvä karvapeite.  Liikkuu hyvin, kun malttaa.  Miellyttävä luonne.  Reippaampiesiintyminen olisi eduksi. 

Ei ollenkaan paha arvostelu;) Tosiaan ihmettelen, että Carlo sai noin hienon tuloksen, koska en saanut sitä oikein juoksemaan... Mutta parempi näin.

Tänään alkoi taasen uusi pentukurssi. Voi että minä nautin niiden pitämisestä. Ihania pentuja ja motivoituneita omistajia. Toivon kovasti, että tunneistani on iloa ja hyötyä asiakkaille. Huomaan, että monelle tulee yllätyksenä se miten haastavaa ja aikaa viepää koiran kouluttaminen on. Varsinkin pennun-- sanonkin aina, että kun 2 vuotta jaksaa kouluttaa... oikein... palkata oikea-aikaisesti jne saa hyvän koiran:)

Huomenna olisi luvassa nöffin ajelu. Huh jo etukäteen huokaisen. Jos kuuma päivä niin saadaan varmaan lämpöhalvaus, sekä minä että koira:)