Kaisa:
Kun juoksuttelin kotona Sissi ja Umatillo frettejä, niin annoin Rimppa Liisan hengailla niiden kanssa. En ole Rimin antanut olla frettien kanssa, sillä siitä on vanhemmiten tullut aika vakava mummo. Mutta kyllä Rimppa vielä frettiläiset muisti! Häntä alkoi välillä laiskasti heilahdella puolelta toiselle :) Ja Rimppa vieraili frettilässäkin. Rimi tuntui kysyvän, että voisinko minä jäädä tänne :)

Jos Rimpasta jatkan vielä. Se saa olla lenkillä aina irti, koska se kulkee hitaammin. Tulee omia aikoja meidän perässä. Ja nyt olen ruvennut laittamaan sen kaulaan vilkkupannan, sillä Rimppa saattaa joskus lähteä vähän väärille reiteille. Aamulla löysin sen yhteiseltä tieltä vilkkumasta. Se olikin pellolta kipsutellut mennä tielle. Voi sitä hölmöä! Onneksi autoja ei kulkenut juuri silloin. Mutta olihan sillä sentään vilkut päällä :)
Ja jos menen monena päivänä samanlaisen reitin pellolla ja sen jälkeen kävelen pihatietämme, niin Rimi saattaa yksin mennä tuttua lennkireittiä, vaikka minä menisin muiden kanssa sillä kerralla eri reittiä.

Nyt on kaikki eläimet kotona. Pitkä evakkoaika on ohitse! Sitten pitää vain päivärutiinit osata muuttaa niin, että päivän kulku luistaa hyvin.

Tuossa yksi ilta kun kannettiin häkkejä ulkomöksään, niin alkoi kuulua kovaa piipitysääntä. Minä että palohälytin se on, mutta miten se voi huutaa. Olin nimittäin juuri tullut sisältä ulos. Ääni tuntui tulevan möksän läheltä. Lasse kurkkasi autoon. Ei, ääni ei kuulunut sieltä. Sitten jo sydän hypähti kurkkuun, että kuuluuko ääni tosiaan sisältä. Mutta eihän koirat ole voineet tehdä mitään niin lyhyessä ajassa. Ei se ääni sisältäkään tullut.Sitten tsempattiin kuuloelimiämme. Ääni kuului pressutallista. Sieltä löytyi palohälytin muovipussista. Se ryökäle oli alkanut huutamaan! Olisiko patteri ollut loppumassa?

Tanskandoggi on hyökännyt iben kimppuun:
http://i498.photobucket.com/albums/rr347/Viipotin/MakenHaveri/P1020246.jpg

Rixu:

Miksi minä en keksinyt tätä?

http://www.itviikko.fi/muu/2006/01/03/miljoonan-dollarin-sivu-sai-suomalaisen-vastineen/200646/7