Riikkanen:

Eilen sitten saavuimme kotiin pitkän loman jälkeen. Hiukan oli haikea olo, kun hyvästeli siskoa, mutta jospa pian taas tavataan.

Luin illalla Valituista Paloista jutun kodittomasta naisesta. Hän oli lakipuolen ihminen, mutta masennus ja elämän kolhut kuljettivat hänet kodittomaksi. Hän asui autossaan.

Jossain vaiheessa tämä nainen rupesi kirjoittamaan blogia kirjaston tietokoneella. Hän ei ollut aiemmin tunnustanut kellekään olevansa koditon ja työtön. Hän sai paljon kannustavaa palautetta ja postia avautuessaan virtuaalimaailmassa. Myöhemmin lehdet kiinnostuivat hänestä ja hän sai myös lopulta kirjoittaa elämästään kirjan. Olikohan se sitten jopa bestsellerlistojen neljäs tai jotain. Nyt hän ei ole todellakaan enää työtön eikä koditon:)

Jutussa vaan kävi ilmi se kuinka moni kiinnostui hänen blogistaan, vaikka nettihän on täynnä kaikenlaisia sivustoja ja juttuja. Minusta olisikin kiinnostava tietää lukeeko tätä meidän blogiamme ylipäätään kukaan:) Elikkäs jos luet blogiamme, olisitko ystävällinen ja kommentoisit jotain. Olisi hauska tietää ketkä kuluttavat aikaansa juttujemme parissa. Ja blogivinkitkin ovat tervetulleita!

em. naisen blogin osoite: http://www.wanderingscribe.blogspot.com/ Täytynee lukaista blogi aivan ajan kanssa. Näyttää olevan paaaljon juttua sivuilla...

Vielä muutama kuva lomareissulta:

1795180.jpgNeela nakertaa luuta

1795187.jpgAlvis ja ISO tyttö leikkivät:)

1795190.jpgSiri vahtii luuta1795191.jpgMuut koirat voitte pysyä kauempana.MuRRRR!