Kaisa:
Kävin tänään hammaslääkärissä paikkauttamassa kaksi reikää. Oli mukava lääkäri; jutteli mukavia ja oli huumorintajuinen. Lappalainen puudutti suun niin hyvin, että toimenpiteet eivät tuntuneet ollenkaan. Yleensä edes vähän koskee. Toinen puudute kyllä tuntui, kun piikki piti laittaa kohtaan, mistä hermot menee silmään. Sai vähän kyynelehtimään. Vaikka suu oli turtana, niin silti jännitti ja kangistelin lääkärin penkissä. Yhdessä, ja toisessakin, vaiheessa huomasin, että pidän etusormea koholla. Kankeana olin :) Kun nousin seisaalleen, niin hoksasin, että puolet nenästäkin oli puutunut. Hengittäminen tuntui hiukan oudolta seuraavien tuntien aikana.
    Hammaskivetkin poistettiin samalla kerralla. Viime vuoden loppupuolella, kun kävin tarkistuksessa, niin lääkäri ei suostunut poistamaan kökkösiä. Sanoi, että varaa uusi aika. Ei ole tullut varattua, muuta kuin paikkaukseen, mutta onneksi se nyt riitti. Jos lääkäriä saa toivoa ensi kerralla, niin toivon tätä Lappalaista.
     Ulkonäkö pääsi taas pettämään. Lääkäri kysyi, että kävinkö äänestämässä. Vastasin kieltävästi. Sitten kyseli hoitsun kanssa, että olenko minä edes täysi-ikäinen...