Riikkanen:

Eilen illalla lähdin Tahkolle työporukan kanssa. Siellä vietettiin rehtorin läksiäisiä...vähän sivussa ehkä omiakin:) Ikävää jättää ihana Pöljän koulun porukka. Työyhteisö on ollun aivan mahtava. Uskomattoman hyvät tyypit töissä. Nauruterapiaa saanut joka päivälle:) Tahkolla söimme hyvin ja viihdyimme yhdessä. Sielläkin sai nauraa niin, että posket ihan krampissa. Osa jäi sinne yöksi, mutta minä kotiuduin yön kähmässä. Tänään työpäivä ja pitänyt olla reippaana mm. koulutuskentällä. Oli kyllä vaikea aamu,koska univelkaa tullut koirien sairastelun myötä. Tuntuu, että ihan pihalla koko ajan kun on univajetta.

Tänä iltana pitäisi jaksaa lähteä Henkkaan Entwinen keikalle. Kaisa sinne sai houkuteltua. Muuten olisin varmaan kömpinyt suoraan vällyjen alle kotiuduttuani täältä Har-Mista.

Huomennahan olisi sitten edessä Joensuun näyttelyt. Saapa nähdä kuinka se Manta siellä pärjää?! Turkki ainakin on juoksujen jäljiltä todella surkeassa kunnossa. Mutta kiva lähteä taas pitkästä aikaa näyttelykeshään:)