Riikka

Minä olen tässä kotosalla potenut vatsatautia. Keskiviikkona menin ihan normaalisti töihin, mutta sitten alkoikin kova vatsakipu ja sitä kestikin sitten torstaiaamuun saakka. Se yö oli kamala! Ei löytynyt sellaista asentoa, että olisi voinut nukkua. Jossain vaiheessa mietin, että pitäskö lähtee terveyskeskukseen...Mutta viimeksi kun koski kovasti vatsaan niin sanovat että pysy vaan kotona...tyyliin kyllä se siitä helpottaa... Ja helpottihan se lopulta:)Kipu oli vaan samaa luokkaa kun silloin joskus historiassa Helsingissä jouduin tiputukseen.... Noo mutta onneksi kaikki on ok.

Tänään vielä sairastelen kotona, koskapa eilen oli kuumetta. Nyt aamulla sitten vielä kaiken kukkuraksi koskee kurkkuun. Mukavasti siis mennyt tämä päivä.

Tuossa juuri täytin astianpesukonetta ja siellähän on fiksusti terävät veitset pystyssä. Mukavasti pisti semmoinen terävä pieni tsirpakka veitsi tuohon oikean käden peukalon juureen. Näyttää, että osu juurikin verisuoneen tai sinne päin. Verta alkoi tulla ihan silleen, jotta mietin, että pitäskö tässä tulla pahaolo kun asiaa ajattelee...Mutta painoin pistohaavaa (se on onneksi pieni) paperilla ja tyrkin sinne Peroxidia... Jospa se siitä. Jännästi vaan koskee tuohon käteen...

Terppa on Helsingissä. Koirat ei ole varmaankaan saaneet tarpeeksi purettua energiaa kun enhän minä kykene kunnon lenkeille... Columbo tuossa vieressä komentaa ja Neelakin sai ihme hepulin. Näihin tunnelmiin!