Kaisa:
Koirissa on ajatukset olleet kiinni aika lailla. Ulkomailta on löytynyt ihania myytäviä mäykkyläisi ja tulevia pentueita. Lasselle en kylläkään ole vielä maininnut asiasta ollenkaan... Jos joku on kiinnostunut sijoituskoirasta, niin yhteyttä saa ottaa :) Senkin vaihtoehdon otan huomioon.

Eilen kävin luolalla Maikun ja Pesosen kanssa. Sakkekin tuli harrastamaan. Maikun suoritusten taso on laskenut kuin lehmän häntä. Maikku ei tahtonut tehdä yhtään mitään! Pesoselle tuottaa ongelmia putkessa liikkuminen. Intoa muutoin olisi. Katsotaan nyt, tuleeko missään vaiheessa tiukkaa dieettiä. Sakke puolestaan haukkui hiukan laiskasti. Jos pienen tauon jälkeen kokellaan uudestaan.

Karkkarimäykyllemme, Onnenkäpälän Adenalle, pitäisi löytää sulhanen. Sulhasella saisi olla näyttely-ja koetulos. Silmien täytyy olla terveet (asia todettu simätarkastuksessa). Jos sinulle tulee mieleen hyviä ehdotuksia, niin otapa yhteyttä. Alempana yhteystietoja.

Har-Mi tilaa trimmaussaksia ja trimmausvaatteita. Jos olet kiinnostunut näistä tuotteista, niin kysäisepä lisää! [email protected], p. 045-655 2255.

Lopuksi työmatkajuttuja:
Jos kuulin oikein bussikuskin tarinan, niin se meni näin. Yksi kuski oli saanut kovilla pakkasilla työvuorolleen bussin, jossa oli ollut hyvä lämmitys. Kaikissa, kun ei ole... Kuski oli päättänyt olla töissä shortsit jalassa. Joku asiakas oli pian kerinyt tehdä valituksen asiasta ja pomo oli soittanut, että nyt ja heti housut jalkaan. Kaikenlaisia kääkkiä liikenteessä (matkustajaa tarkoitan).