Kaisa:
Tänään voimmekin ajatella Suomen itsenäisyyttä. Ja illalla voimme tiirailla linnan pukuloistoa :)

Olenkin yksin kotosalla, kun Lasne lähti työporukan kanssa pikkujouluihin, Helsinkiin asti. Ei sitten Kuopio riittänyt! Ajattelin tehdä vähän kirjanpitoa ja Fretteriä, hiihtää ja putsata akvaariot. Pitäisi nuo altaat huoltaa nyt kunnolla, sillä ensi viikolla on Messarin näyttelyt. IIK! Kävin eilen ostamassa junaliput. Junassa ei ole isoja lemmikkipaikkoja. Varasin paikan semmosesta neljän loossista. Jospa siihen ei tunkis muita...tai olemme ongelmissa. Ei Sella ja Alvis pysyisi yhtään paikoillaan, ja ahdastakin tulisi. Kotiin päin ei kulje sunnuntaina kuin neljän juna. Ehtiiköhän siihen? Moneltako meidän kehä edes oli? :)

Kikka: Teille tulkee uudet ajo-ohjat. Kaisa soitteli tukusta, että teille ei varmaan parane höhkätä asiasta, että ohjat on käytetyt... Myönsivät, että ne ovat poniohjat. Markku siis ajo nöillä lyhkäösillä ohjilla kisassa? Aluksi kai ymmärsivät, että pitää olla poniohjat. Piti selittää, että hevoskompletti meille kyllä tuli :)

Asiakas alkoi puhumaan eilen triopseista. Minä, että häh.
Netistä löytyy tietoa: http://tuukan.fliput.net/triops.html
Otetaanko Riikka ja Kikka liikkeellekin myyntiin?

Kun tulin eilen illalla bussilla kotiin, niin eräs humalainen mies nousi kyytiin ja sanoi kuskille, että haluaa Aena aaki kaupan kohdalle. Kun bussi pysähtyi pysäkille, mies ei lompsinut ulos. Kuski kuulutti asiasta. Mitään ei tapahtunut. Sitten kuski kävi sanomassa pysäkistä miehelle. Ei se jurrikka suostunut häipymään. Kuskin kommentti oli ratin taakse taapertaessaan, että justiinsa.
Kun oltiin ajeltu vähän matkaa ja kuski taas pysähtyi pysäkille, niin ukko ei tullut vieläkään ovelle. Lopulta kuski kävi hakemassa miehen tavarat ja nakkasi ne ulos bussin ovesta. Viimein mieskin suostui ulostautumaan autosta... Minnekähän jatkoi matkaa?

Sellan ja Alviksen yhdistelmä laitettiin vihdoin esille:
http://www.farkkukerho.net/index.php?p=suunnitteilla

Riikka:

Juu kyllä noi Messarin näyttelyt alkaa hiukan jännittämään. Neela on tähän mennessä ollut liian siro ja pieni, joten en paljoa odota tulevilta näyttelyiltä. On Neela kyllä rotevoitunut ja saanut turkinkin kauniin,mutta luultavasti käydään vaan kehässä pyörähtämässä ;) Sella ja Alvi s voi pärjätä sitten paremminkin, mutta sehän tarkottas sitä, että MINÄ joutusin sitten esittämään jomman kumman?APUA?!

Minäkin olen kotosalla yksin. Terppa meni eilen soittelemaan rumpuja kavereittensa kanssa ja sillä tiellä edelleen... yöllä  kyllä infosi, että jäis yöksi jonnekin kamunsa luo... ja kertoi vielä, että voisi alkaa soittelee ihan aktiivisestikin rumpja.. Heh, toivottavasti ei jos aina ilta venähtää poikien kanssa:)

Mullakin ois tarkotus vähän puunailla paikkoja ja viettää aikaa koirien kanssa... Huomenna olisikin taas ohjelmassa koiranohjaaja koulutusta! Jipii...

2122296.jpgNeuppanen