Riikka:

Tänään se sitten on U2:n keikka. Parin tunnin päästä loikkaamalla loikkaan junaan ja puksuttelen pääkaupunkiimme. Eilen vein koiruudet Kaisalle hoitoon... Ihan outoa olla kotosalla kun koirat ei hippase koko ajan perässä. Kiitos Kaisa ja Lasne kun katotte pikkusia:)

Kaisa:
Maamuska puolestaan sanoo, että palvelu ei pelaa (=anna enemmän ruokaa). Se karkasi aitauksesta ensimmäisen kerran tässä viikolla. Oli könynny nauhan ali, sillä yksikään lanka ei ollut poikki. Pojjaat rakensivat ulkorakennuksen kattoa ja huomasivat heti karkulaisen. Maamuska oli lähtenyt taas reissuun viime yönä/aamuna. Manta ilmoitti, että joku hiipparoi pihalla. Ja eikun pyydystämään Maamuskaa yöpaita päällä ja tossut jaloissa. Mammiainen kommentoi, että jos palvelu ei tule hänen luokse, niin hän menee palvelun luokse. Ei siinä koko juttu. Kun lähdin kävelemään pysäkille, niin huomasin tiellä hevosen jälkiä. Maamuska on siis käynyt aamulenkillä yhteisellä tiellä. Ja olisiko napannut aamiaista heinäpellolta?

Frettivauvoja olen ahkerasti roudannut emoineen Har-Miin, kun immeiset ovat hakeneet pentuja uusiin koteihin. On bussikuskit saaneet ihmetellä, kun aina on jokin nyssäkkä mukana :) Seuraavaksi lähtisi maanantaina Sirkan tyttönen maailmalle.

Lasse lähti vanhempiensa mukana Rautavaaralle. Ja huomenna lähtevät Hannun kanssa hakemaan meidän autoa Kuusamosta. Olivat saaneet siihen tarvittavan varaosan käyettynä, ja nyt pitäisi auton olla kunnossa. Eilen tuli Laselle tekstari, että autonne on korjattu ja se on haettavissa klo 17 asti. Lasse sai sovittua, että auto haetaan viikonloppuna, vaikka korjaamo ei silloin olekaan auki.


Ulkorakennuksen katto höyryää aamuauringossa.


Lattialämmitys.