Kaisa:
Tänään olisi tarkoitus mennä illalla katsomaan Yes Man elkkari Kuopioon. Samalla reissulla ilmeisesti käydään syömässä kiinalaisessa ravintolassa. Toivottavasti siellä ei ole samat soossit kuin viimeksi. Siellä haisi ihan pissalle jokin kastike tai muu. Ei jäänyt hyvät muistelot siitä reissusta.
   Kävin koirien kanssa jäällä. Pilkkijät olivat jättäneet avannoille saaliitaan. Koirat kiittävät ja kumartavat affenpuikoista Hymy Vähän jänskitti käydä jäällä, kun ei siellä ollut edes moottorikelkan jälkiä. Ajattelin, että on ne siellä pörränneet. Niin minäkin uskaltaisin sitten liikkua siellä.
    Tuli eilisestä päivästä vielä mieleen. Liikkeellä kävi akvaristeja, jotka ostavat aika usein meiltä hiekkaa. Olen miettinyt, että mitä ne niillä kaikilla hiekoilla tekee. Nyt asia selvisi. Nämä harrastajat vaihtavata aina hiekan, kun se likaantuu. Tällä kerralla osasin suositella heille pohjalapon ostamista, jotta hiekkaa ei tarvitse aina vaihtaa!

Riikka
Minä olen kovasti pakertanut koiruusaiheisia tehtäviä...Aina niihin näköjään ope jotain lisäkommentteja kaipailee... Hyvin opettavaista pyöritellä asioita eri kanteilta,joutuu miettimään ihan perusjuttujakin vähän "tieteellisemmin" ja analysoimaan asioita.
Kerrohan Kaisa oliko hyvä leffa,äläkä mee sinne jäille hortoilemaan. Huomenna olisi tarkoitus meidän mennä katsomaan Rööperi-leffa...
Ilmoitin Neelan taasen pitkästä aikaa agilityyn.Aloitamme tämän vauhtiharrastuksen ensi kuussaKieli ulkona