Riikkanen:

Tänään olen sitten päättänyt mennä ystäväni kanssa joogaamaan:) Yritän elvyttää hyvin alkaneen joogaharrastukseni uuteen loistoon. Pian Helsinkiin muuttoni jälkeen kävin joogan peruskurssin ja hieman myös jatkoin kurssin jälkeen.Viime keväänä harrastus sitten jäi. Hyvää syytä tuskin löytyy siihen miksi lopetin niin hienon harrastuksen. Ainahan voi vedota ajan puutteeseen, rahan puutteeseen jne. Mutta esim. joogakoulu Shantissa on erilaisia tunteja viikon joka päivä ja aamusta iltaan... elikkäs kyllä nyt vaikka edes yhden kerran viikossa luulisi aikaa löytyvän. Siis lienekkö syynä ollut laiskuus?

Saapa nyt sitten nähdä saisiko uuden kipinän ja harrastus jatkuisi piiitkään... Olen hiukan harmitellut sitä, että jooga jäi. Jos olisin harrastanut sitä jo parikin vuotta niin tiedä miten tasapainoista ja ihanaa elämäni nyt olisi -Hih!

Elikkäs kassellaan kuis Harmikaisen käy!

Nonniin päivä on kääntynyt illaksi ja mieli todella hyvä:) Hathajooga teki hyvää ja ehkäpä jo huomenna menen töiden jälkeen rentouttamaan kehoni ja mieleni! ( Nuo näyttelyihin menneet eurot eivät kyllä ainakaan tasaa mieltä eikä verenpainetta!!!!)

Kaisa:
Meillä on jatkettu vetoharjoituksia. Vaihdoin kalikan betonimöykkyyn. Saa painolla Sellankin vauhdin hidastumaan. Normaalisti se vetää lenkillä tosi mukavasti minua perässään...
Kokeilin vetämistä myös Alviksella. Katsotaan urkeneeko silläkin vetoura :)

Oivan korva on näyttänyt paremmalta lääkityksen myötä. Tatuointi saattaa tosin olla entinen.

Ilmoittelin koiria näyttelyihin. On sekin rahaa vievää puuhaa. Laskeskelin tuossa, että kun Riikan kanssa vien koiria Kuopion näyttelyihin, kaikkina päivinä kylläkin, niin rahaa uppoaa ilmoittautumismaksuihin melkein 300 €. Aika hurjaa!