Riikka:

Kirjottelin tänne jo eilen, mutta eipä näköjään ole tallentunut:(

Nelli (Onnenkäpälän Creeta) loisti Tornion ryhmiksessä:

JUN ERI JUK1 SA PN1 SERT ROP

Koillis-Sawo Show 2012 (Tuusniemi) Tuomarina Kurt Nilsson, Ruotsi.

Tuomari tykkäsi kovasti Clarusta, mutta ei kuitenkaan sertin arvoon asti kehittymättömän eturinnan vuoksi:(

Claara:  JUN ERI, JUK 1

För åldern uttryck huvud. Uttryck välburna (en saa sanasta selvää) öron. Tillr. hals goda propotioner, Nyt avfallande kors. Behöver utveclas i bröstpartiet. Goda vinklar. För ålderu utmärkta rörelse.

Cirius: JUN EH, JUK 2 ( arvostelu oli loistava, mutta liikkeisiin ei tuomari ollut tällä kertaa tyytyväinen)

Ja aivan mahtavaa oli tavata luottoeläinlääkärimme Ulla:) Tosi kiva yllätys oli tavata hänet pitkästä aikaa... jännä juttu, että hän on muutaman päivän pyörinyt mielessäni ja nyt törmäsimme.

Kaisa:
Sella ja Altti olivat Tuusniemellä. Sella yllätti iloisella ja reippaalla käyttäytymisellään. Sellaa en ole nykyään kovinkaan vienyt näyttelyihin, sillä se ei ole nauttinut touhusta. Nyt Sella oli ihan eri koira! Arvostelussa lukikin, että todella hyvin esitetty koira :) Alttiahan ei tuo näyttelytouhu aina niin nappaa. Kehässä seisoessa katseli muualle arvostelun aikana. Kuitenkin Altti oli ROP ja Sella oli puolestaan VSP. Jatkokehässä tuomari ei ibbeläisiä kovinkaan noteerannut. Faaraokoiran nappasi jatkoon, mutta ei sijoittanut.
    Ja nyt Velmu on meillä. Alettiin jo harkkaamaan näyttelyjuttuja ja hyvää käytöstä :) Katsotaan, miten menee. Mietin tuossa, otanko Velmun mukaan töihin. Mitenkähän linja-automatka sujuisi?

Kiitos Iisalmen suuntaan näyttelyapujoukoille!