Kaisa:
Shakira kävi eilen eläinlääkärissä nisissä olevien pattien vuoksi. Ottivat röntgenkuvat ja ultrasivat. Shaqilla on kasvaimia, mutta ei tiedetä, että onko ne hyviä vai pahoja. Eläinlääkärin mukaan takatissit on kuin "perunapeltoa" :( Sarpanen suositteli leikkausta ja sitä ennen hormonihoitoa. Ennen tutkimuksia puhui myös muista vaihtoehdoista. En minä koiralle mitään sytostaattihoitoja rupeaisi antamaan.    
    Eläinlääkärit kun ei meinaa sanoa suoraan mielipiteitä, niin soitin toisaalle meidän luottoeläinlääkärille. Hänen mukaansa leikkauksen jälkeen alkaa useimmiten heti kasvamaan uusia kasv
aimia toiseen kohtaan. Tulisi leikkauskierre. Ei se olisi kivaa...
    Shakirallahan todettiin vähän aikaa sitten sydämessä sivuäänikin. Vielä ei ole paha. Laajasta verenkuvasta bongasivat, että verensokeri on hiukan koholla. Siihen ei kylläkään saatu hirveästi kommenttia. Arvon vuoksi pitäisi käydä kontrollissa. Shaqilla on ollut pahanhajuinen hengitys. Syyksi löytyi huonokuntoine hammas. Se poistettiin, kuten myös hammaskivi. Paljon oli toimenpiteitä kaverille tehty->en ollut varautunut niin moneen toimenpiteeseen ja loppusummaan.

Huomenna olisi pentumätsäri. Airan kanssa lähdetään sinne harjoittelemaan. Pesonen ei taida mahtua tällä kertaa mukaan, vaikka sekin tarvitsisi harjoitusta. Näyttelyiden jälkeen Artsi menee hoitoon Riikalle. Sitten Lasse nappaa minut kyytiin ja mennään katsomaan keikkaa. Lassen tykkäämä bändi, taisi olla Swallow the Sun.

Enon näyttelyt lähestyvät. Kasvatteja on käynyt trimmissä ja lisää tulee :)