Kaisa:

Cruftsissa on pärjännyt Necronomicon-kennelin koira:
http://crufts.fossedata.co.uk/Breed.asp?ShowYear=2010&GroupID=HOU&ScheduleID=102

Sellalla ja Alviksellakinhan olisi ollut oikeus osallistua tuohon näyttelyyn. En edes ruvennut selvittämään matkakustannusten hintoja...

Ja Suomessa kasvatettu faaraokoira, Northgate's As You Like It, oli RYP 1. BIS on ilmeiseti 14.3.10.

Satu Kaikkonen Farkkufoorumissa:
"Necronomicon Ishaq oli Crufts:ssa vsp kera sertin. 2 sertiä puuttuu, että koirasta saisi GB CH:n. Sylvester ansaitsi myös BOS tuloksellaan ikuisen osallistumisoikeuden Cruftsiin. Uroksia oli ilmottu 12kpl mutta 1 veteraaniluokan uros jätti saapumatta paikalle. Rop oli Fineza Del Paran. Omistaja & kasvattaja mrs B Stoneham tuomaroi farkkushow:n 2009. Sama koira oli myös viime vuoden rop. Narttuja oli 16kpl joista 2 ilmottu 2 eri luokkaan eli yhteensä 18 ilmoa. Yksi narttu oli poissa ja yksi meni vain yhteen luokkaan vaikka oli ilmoittautunut kahteen. Ainoa ulkomaalainen osallistuja ibbeissä oli minun koira."

Ismon keikka oli hyvä. Ihmeen paljon saivat ääniä aikaisesksi vaikka Ismon lisäksi paikalla oli vain Teho Majamäki. Mukana oli vähän eksoottisempi soitinkin, ilmastointiputkesta väsätty... Päästä paukuteltiin sitä sitten niin kuin rumpua. Paljon oli vanhoja kappaleita uusin sovituksin. Uusia kappaleita en tunnistanut ollenkaan, kun en ole pahemmin kuunnellut uusimpia tuotoksia.
Keikka oli loppuunmyyty ja tunnelma sen mukainen. Ahdasta oli. Kuvia ei ole laittaa keikasta näytille, sillä Riikka ei ottanutkaan kameraa mukaan. Ajattelin, että ottaahan se.
    Ei ole tullut Henkassa juotua viiniä. Päätin, että tilaan tällä kertaa, kun makeaa siideriä ei tehnyt mieli. Lompsittiin siis "viinikellarin" puolelle. Äimistykseni oli suuri, sillä tarjolla oli yhtä ainoaa punaviiniä. Ei siis viinipuolen nimi pidä ollenkaan paikkaansa. No, se on vielä suurempi ihmetyksen aihe, kun viime kesänä mentiin Lassen kanssa viinibaariin (Mikä sen nimi sitten olikaan? Viini-sana nimessä kuitenkin oli), niin sieltäkin sai vain yhdenlaista punaviiniä. On paikkaa nimellä paiskattu.

Kävin torstaina hammaslääkärissä. Sain päivystysajan, kun hiukan valitin hammassärkyä. Reissulla menikin sitten yli 6 h, kun linja-autoja ei kulje koko ajan. Riikka oli Har-Missa hommissa. Lääkäritäti puhalteli ilmaa kipeimpiin hampaisiin ja kysyi koskeeko. Ei koskenut, ei edes suurempi ilmavirtaus. Sitten täti kyseli, olenko syönyt särkylääkkeitä. En...(Viimeksi silloin kun leukaluu näkyi hampaanpoiston jälkeen. En tiennyt, että se oli leukaluu. Olisin toki muuten mennyt heti lääkäriin). Ajattelikohan hammaslääkäri, että minä en olisi mitään päivystysaikaa tarvinnut. Halusin kyllä päästä lääkäriin mahdollisimman pian, kun uskaltauduin soittamaan sinne. Olisi nimittäin pitänyt soittaa jo viime kesänä.
Noh, minulta otettiin röntgenkuvia ja sitten lääkäri kysäisi, että voiko paikata ilman puudutusta (kiirettä kun päivystyksessä ilmeiseti pitää). Minä sanoin, että ei käy. Muurasi täti sitten kaksi hammasta ihan kunnolla umpeen. Liekö ajatellut, siinä sitten sinulle.
    Seuraava tarkastusaika olisi ensi kuussa ja sitten paikkausaika kesäkuussa. Lääkäri ei kerinnyt tarkastaa hampaitani, mutta ilmeisti näki tarpeeksi korjattavaa, sillä kesäkuun aika on tunnin pituinen. Rääkkiä taas kerrakseen.
    Kun kerrankin pääsin (vai jouduin?) virka-aikaan Lapinlahden kylille, niin kävin hoitamassa pankkiasioita ja vierailin pitkästä aikaa kirjastossa. Sieltä löytyi mielenkiintoisia äänikirjoja ja kirjoja, mutta en viitsinyt lainata niitä, kun en tiennyt, olisinko saanut palautettua niitä ajoissa. Kirjastontäti tunnisti minut ja jäi rupattelemaan. Kertoili sitten lapsuuden juttuja. Minä en kylläkään tunnistanut häntä...
    Äiteetäkin kävin tapaamassa. Tarjosi sitten lounaan. Hyvää oli pöperö. Kiitos!