Kaisa:
Perjantaina jäin Riikan luokse yöksi ja yöllä ryykättiin koirien kanssa bussiasemalle. Kamat, Altti ja Manta sekä minä kyytiin ja eikun menoksi. Messarissa oltiin n. 8.00 ja Raili oli ystävällisesti vastassa, jotta sain kaikki romppeet ja koirat näyttelypaikalle. Iso kiitos Railille koko päivän avusta! Tero tuli myöskin avuksi iltapäivän puolella. Välillä olikin sumplimista, kun oli monta asiaa hoidettavana. Kun minä olin vartomassa Mantan kanssa kehän alkamista, niin Raili hyysäsi Alttia ja Tero lähti lunastamaan Shakiraa sekä viemään sitä bussilla hotellille sillä turistikoiria ei saanut tuoda Messariin (olin käynyt moikkaamassa myyjää ja Kaisaa jo aiemmin. Harmi, kun ei ehditty nähdä toistamiseen. Kllä minua pyydettiin pikkujouluihin, mutta en viitsinyt lähteä, kun koirat olivat minun vastuulla.). Sen jälkeen Tero tuli hakemaan meitä ratikalla hotellille, sillä seuraavan kerran järjestäjän bussi tuli Messariin vasta 20.30, enkä halunnut kykkiä siellä niin kauan.
    Lunta oli satanut reippaasti. Yhdelläkin pysäkillä, kun ratikan ovi aukesi, niin lunta oli varmaan mahaan asti. Ei ovesta olisi päässyt ulos! Hotellilla tervehdin Shakiraa. Iloinen ja rempseä kaveri. Joose nartun vaatteissa :) Yritin iltasella saada tyttösen papereista selvää. Sain niitä kansiollisen; arvosteluja, diblomeja jne. Yritäpä ymmärtää esim. puolaa...
   La Altti sai ERI:n ja oli PU2. Sellan veikka, Necronomicon Nomen Est Omen, voitti Helsingin Voittaja-tittelin. Altti oli nuorin osallistuja. Muut urokset kisasivat valioluokassa. Altti siis voitti toisen valiouroksen! Manta sai ERI:n ja oli PN3. Se sai VARA CACIBin.
    Sunnuntaina Manta sai jälleen erin ja oli kolmesta nartusta toinen. Manta oli nuorin osallistuja, kuten myös lauantaina. Manta sai SERTin. Altti oli omassa kehässä aluksi coolisti, mutta valioluokan koira oli villillä päällä ja Altti päätti ottaa siitä mallia. Kaikesta huolimatta Altti valittiin rotunsa parhaaksi. Täten Altti on Vuoden Voittaja 2010! Hurjaa! Minulta kysyttiin heti, että jäänkö isoon kehään. En minä sellaista asiaa ollut vielä edes sisäistänyt. Menin sitten kysymään muilta bussilaisilta mielipidettä, että saanko jäädä jatkoon, vai haluavatko kaikki lähteä ajoissa kotiin. Saimme jäädä odottelemaan jatkoja. Alkoihan se jännittää. Välissä yritin käydä kuvauttamassa Altin Koiramme-lehden kuviin, mutta paikalla oli min. 2 h jono. Ryhmäkisan jälkeen en enää muistanut mennä kuvaukseen. Lehdessä tulee siis lukemaan vain Altin nimi. Tämä ainutkertainen tilaisuus jäi nyt käyttämättä.
    Altti juoksi isossa kehässä reippaasti, eikä törttöillyt. Seisottaminen oli vaikeampaa, kun Alttiakin hermostutti. Kehässähän soi musiikki, valot välkkyy ja on kuulutukset. Tipahdettiin heti pois, kuten myös kk ibbe ja farkku. Jatkoon näkyi pääsevän ainakin karvaisia kavereita. Olin huomioinut, että esiarvostelussa tuomari kävi ronklaamassakin näitä koiria. Ei kyllä Alttia.
    Terollekin iso kiitos avusta ja Lasnelle, kun olet hoitanut eläimiä! Ja Lasnelle onnea. Unohdin eilen onnitella...
   Jäin Riikan luoksen yöksi, ja nyt olen Neelan vahtina. Riikka on Har-Missa.

Täällä kuvia lauantailta. Alttikin on päässyt mukaan.
Helsinki Winner

HeW 2010 urokset
http://www.youtube.com/watch?v=EYLhHZ07GdA

Video lauantailta parasuros-kehästä
http://www.youtube.com/user/ibizanpodenco#p/u/0/wqdu0Oy9LIQ

Altti Vuoden Voittaja 2010:
http://kiana.kuvat.fi/kuvat/Voittaja%202010/Sans+titre+13.jpg

Isossa kehässä ryhmäkilpailuissa. Pitää joulun aikaan katsoa, näkyykö meitä telkussa :)
http://kiana.kuvat.fi/kuvat/Voittaja%202010/Sans+titre+19.jpg


Taikurin kennelin narttu.


Manta hotellilla.


Sekä myöskin Altti.