Kaisa:
Viime yönä ei tullut nukuttua hirmuisesti. Otin Altin nukkumaan makkariin. Altti kuitenkin teutaroi tötterönsä kanssa koko ajan, eikä rauhoittunut millään. Kahden jälkeen kuulin, että Alvis ja Sella hiihtävät oven takana. Lisäksi Alvis itki. Kun pelmahdin paikalle, koirat roikkuivat ikkunassa. Ei siellä näkynyt mitään. Ajattelin, että Alviksella on kakkahätä. Vein sen siis ulos. Alvis tuijotti vain sinne suuntaan, missä Mammiainen asuu. Ajatus oli, että onko Maamuskalle sattunut jotakin, kun lukitsin sen pihattoon (se ei viihdy siellä edelleenkään). Koira sisälle ja vetämään toppiksia päälle ja lamppua otsikkoon. Lasse ei ollut vielä nukkumassa, niin se sanoi, että hän kyllä kävi katsomassa ikkunasta, että minkä perään koirat ovat. Mutta hän ei nähnyt mitään erikoista. Suoraan sanoen pelotti hiukan lähteä rymyämään Mammiaisen luo. Vaihtoehdot olivat: a) Mammiaiselle on sattunut jotain tosi pahaa b) kimppuuni hyökkää matkalla vähintäänkin susi. No, kumpikaan ei näistä toteutunut, onneksi. Mammianen ehkä vain vähän ihmetteli, että mitä rymyän sen luokse yöllä.
    Eikun takaisin vällyjen alle...ei nukkumaan vaan lukemaan. Pakkasessa oli kadonnut viimeisetkin unenrippeet silmistä. Olen lukemassa Juha Vuorisen blogikirjaa. Osa jutuista on tosi hyviä.  Aika räväkästi välillä kyllä kirjoittaa!  Ja kun jutut ovat sen verran lyhkäsiä, niin useimmiten ennätän lukea yhden kirjoituksen ennen nukahtamista :) Mutta tällä kertaa voi sanoa, että lopulta nukahdin. Ja sittenhän olikin kohta puoliin aamuherätyksen aika, ja häkit odottivat siivoajaansa.

Eilen oli Kymppitonnissa hakusessa sana "virkku". Moni veikkasi sanaa uneton... Kävi nuo sanat nyt hyvin päivän otsakkeeksi. Mitenkä ovat lätkäisseet ohjelman niin myöhälle? Taisi loppua klo. 23.00. Äitihän toivoit näkeväsi tämän ohjelman. Et sinä siihen aikaan valvo!