Kaisa:
Tänään Lasse laittoi viimeiset styroksit ulkorakennuksen pohjaan. Minä ykitin kivijalkaa. Ei tuntunut niin kökköpuuhalta kuin taloa ykittäessä, onneksi! Piti ottaa kuviakin, mutta ilta kerkesi pimetä heinänhakureissun ja Sissin (fretti) koulutustuokion aikaan. Kun Sissi oli nuori, niin minähä opetin sille useita temppuja; istumisesta, maahanmenosta, selän kautta kierimisestä ja tassunantamisesta lähtien. Mutta taitoja en ole pitänyt yllä, niin kaveri on unohtanut ne. Kokeilin tänään. Sissi sanoi vain, että anna se ruokapala senkin ryökäle eikä tajunnut tehdä temppuja :) Hampailla kokeili välillä kättä. Komenti minua.

Lasne väsäilee kotiviintä omenoista ja mansikoista (kun panimosokeria löytyi vihdoin ja viimein). On kai mentävä auttamaan, vaikka meinasin jo rojahtaa sängyn pohjalle.

Imuri muuten sanoi itsensä irti aamusella hommistaan. Toivottavasti saadaan velä se pelaamaan. On aikas uusi. Taloomme hankittu. Yksi suodatin oli ainakin täynnä karvaa...Oli mennyt ohi pussin. Piti sitten lakaista loppu talo.

Se on moro!