Riikka:

Minä se vaan lasken viikkoja.KUUSI viikkoa täynnä Neelan maskuasukkeilla...Ja Adella VIISI jos se vaan on kantavana...Kohta toivonmukaan saadaan vauvan tuoksua:)

Oli tämä viikko kertakaikkiaan reipas ja mielenkiintoinen. Tuo trimmauskurssille ilmoittautuminen oli hyvä juttu, vaikka pistin aluksi hanttiin... Ajattelin, etten saa aikataulua järkättyä. Toisaalta eipä tiedä vieläkään, koska tulee nuo pennut ym. Toivottavasti saan käydä kurssin loppuun. Ja kurssiporukka on tosi mukava. Nyt täytyy rueta miettimään Dogsitterjuttuja. Ens viikolla olisin kouluttamassa Dogsittereitä...kaiken muuttohulinan keskellä... Sattukin asiat päällekäin:)

Riikka.Klo:14:54

Pähkäiltiin tuossa Kaisan kanssa, jotta Messariin tarvittas auttavia käsiä. Kaisa Altin ja Mantan kanssa voi olla vähän liian tehokas yhdistelmä:) Terohan on luvannut autella jos aikataulut saadaan sopimaan, mutta hokasin myös, että Oskun emäntä puheli Menevänsä Messariin ja vielä ilman koiraa. Soitin hälle ja voi kun ihana juttu, hän lupautui auttamaan.. Kaisa saa sitten sopia käytännön asiat.

Laitan muutaman kuvan lenkiltä:

Neela ja masu:)

Ja aina niin söpis Manta

Ai mää vai?

Ja meillä on todellakin talvi täällä: