Riikka:

Tosiaankin torstaina olisi viimeinen työpäivä täällä Helsingissä. Aika hurjaa! Tavallaan olen todella iloinen päätöksestöni, mutta toisinaan meinaa tulla epäusko tulevaan. Mistä löytyy koti? Auto? Saako asiat järkättyä? Ja mistä rahat kaikkeen!? tietysti sekin vähän harmittaa kun Teroa ei tuu näkemään ainakaan aluksi kovin usein.

Lauantaina meillä oli työkamuja kylässä. Pidettiin läksiäiset. Kivaa oli, mutta kuitenkin aika haikeaa. Työkavereista on tullut hyviä ystäviä ja muutamasta heistä TODELLA rakkaita:) Siksipä sitä on vähän haikea mieli. Mutta nyt on ainakin hyvä syy tulla käymään Helsingissä...

En oikein tiedä mitä kirjoittaa. Ehkäpä palaan asiaan kun elämä vähän järkiintyy. Nyt olen ottamassa askeleen kohti tuntematonta.Toivottavasti hyvää sellaista:)

Kaisa:
Sain kirjoitettua kirjoitelmani tänne melkein loppuun asti, niin kone tilttasi. Voi perkule!
Yritän rustailla äkkiä uudestaan. Sitten on lähdettävä lenkille.

Pohjan kanssa ei ole kaikki mennyt putkeen. Ei tietenkään... Meidän valvoja vai mikä lie on käskenyt kaivaa liian syvän pohjan. Nyt meidän harkot ei riitä ja täytettäkin on ostettava enemmän kuin mitä oli tarkoitus. Voi jeee...

Vieläkin on kipeä olo. Eilen karkasin pohjanteosta nukkumaan. Keuhkoja polttelee ja ääni meinaa välillä kadota. Tirsojen jälkeen sain vähän siivoiltua. Tiirailin samalla telkkaria. Oli menossa ohjelma kirurgian historiasta. Olisi ollut mukava nähdä tuo pätkä vaikka kokonaan. Ennätin nähdä kohdan, jossa kerrottiin, että ennen aikaan luotien osumakohtiin kaadettiin kuumaa öljyä. Ja kun rintamalla amputoitiin raajoja, niin parturi saattoi tehdä toimenpiteet samoilla välineillä kuin oman ammattinsa jutut... Ja joku oli sitten keksinyt, että suonet voi sitoa silkkilangalla. Että potilaalla olis sillon mukavampaa kuin polttoraudan kuumotuksen kanssa. Muut nauro äijän pellolle. Polttorautaa käytettiin vielä, olikohan ainakin toistasataa vuotta.
    Sitten yksi lääkäri hokasi, että jos hän pesee kädet, niin synnyttäviä naisia kuolee vähemmän. Muut lääkärit nauroi päin naamaa, kun keksijä ei osannut kertoa, että miksi asia on näin. Lääkäri yritti ajaa asiaansa. Lääkärin työlupaa ei enää uusittu. Tämä miehen tarmokkuus asiaansa kohtaan hävetti jo vaimoakin. Vaimo ehdotti miehelle, että ne menisivät Itävaltaan lomalle ja kävisivät siellä vierailemassa sairaalassa. Mies ja nainen lähtivät reissuun. Vaimolla ei vain ollut ihan puhtaat jauhot pussissa. Vierailun kohde oli mielisairaala ja sinne miesrukka jäi. Hänet vielä ilmeisesti pahoinpideltiin ja siitä seurasi, yllätys, yllätys, verenmyrkytys ja siitä sitten kuolema.
    Pian lääkärin kuoleman jälkeen toinen lääkäri keksi, että miksi likaiset kädet tappavat. Niissä on mikrobeja. Kyllä uudistusmielisiä aina kammoksutaan.

Tänään liikkeellä kävi Oivan jälkeläinen, Miklan Bam Bam. Tosi söpö koirulainen Kieli ulkona Otin kuviakin, mutta en ole vielä saanut ladattua niitä koneelle.

1246896453_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
"Iskä! Mitä sinä teet?"

1246896471_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Huomaa takajalan asento :)

1246896420_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1246896437_img-d41d8cd98f00b204e9800998e