Kaisa:
Telkkarin katselu=koiran katselu
2140879.jpg

2140880.jpg

2140881.jpg

2140882.jpg

2140883.jpg

Töihin oli tulossa koiranruokalähetys eikä sitä kuulunut eikä näkynyt. Soitin siis tukkuun. Mies sanoi, että hän ei tiedä asioista mitään. Soita toiseen numeroon. Soitin sitten hänen antamaansa numeroon. Nainen sanoi, että hän ei tiedä asiasta. Tietäisiköhän varaston mies? Nainen kuitenkin löysi tietoa koneeltaan tai paperilta, että lähetys on lähtenyt liikenteeseen ja sen pitäisi olla jo meillä. Etsin postin numeron ja riemuitsin, kun netistä löytyi Siilin postin numero. Nykyäänhän kaikkien virastojen ja muiden laitosten puhelut ohjautuvat keskukseen. No niin ohjautui kyllä tämäkin... Nainen sanoi, että odotapa linjoilla. Hän soittaa Siilin konttoriin. Asia ei meinannut selvitä ja nainen esitti vielä lisäkysymyksiä. Lopulta hän sanoi, että lähetys on kuulemma tuotu meille ja, että sen pitäisi olla takana, siellä minne lähetykset normaalisti tuodaan. Minä, että häh. Olen ollut aamusta asti töissä, eikä kukaan kuski ole sitten sanonut minulle asiasta mitään. Eikun lukkoja räpläämään takahuoneesta. Siellähän ne koiranmuonat lojottivat!
Ja kaiken kukkuraksi meidän olisi itse pitänyt hakea lähetys postista. Laitan toiveen aina niin. Säästäisi hiukan noissa rahtikuluissa... Että meni asia taas vaikeimman kautta!

Lasne lähetti töihin kuvia. Rimppa Liisa näyttää ihan lahdatulta...

2141704.jpg

2141755.jpg


2141773.jpg

Riikka:

Tänään olisi sitten suuret koiranäyttelyt Messukeskuksessa:) Jännitystä alkaa olla ilmassa, minä kun olen sellainen jännittäjätyyppi. Arvatkaapa vaan, sitten kun on kehänlaidalla ja odottaa omaa vuoroaan.Mitä lähemmäs oma vuoro tulee sitä, enemmän on perhosia vatsassa... No mutta kyllä se on sen arvoista. On kiva nähdä muitakin holskuttimia. Ja onpahan Neelallekin vaihtelua elämään... Arvostelu tuskin on kovin hääppönen,koska Neela taitaa olla edelleen aika siro, vaikka onkin kasvanut:)

Jännittävää päivän jatkoa toivotellen Onnenkäpälän poppoo.

No huh huh.Olipa kerrassaan näyttelyt....en ole ennen moista nähnyt. Tuomari antoi lähes kaikille holskuille (pk) keltaisen nauhan eli tyydyttävän! Pikkasen oli odotukset alhaalla, kun komeat koirat sai sellaisen arvion... Neelapa nappasi sinisen eli hyvä, ja siihen olen enemmän kuin tyytyväinen... Tiukka tuomari, joka piti kyllä muuten Neelasta, mutta sama juttu edelleen, että koiran täytyisi rotevoitua vielä. Tässäpä arvostelu:

13.12.2008 Voittaja 13.-14.12.2008, Helsinki Kuopio
Elina Tan-Hietalahti, Finland
Junioriluokka/ Junior class
JUN,H
Narttumainen,luustoltaan hieman hento. Hyväluontoinen. Mittasuhteiltaan oikea. Kaikkea saisi olla hieman enemmän: luustoa, päätä & runkoa. Hyvä karva & väritys& häntä. Takaliikkeissä ahtautta. Hyvä kehäkäyttäytyminen.