No niin.Nyt minäkin sitten ole pompsahtanut tänne blogien ihmeelliseen maailmaan.Tähän asti ole vai lukenut muiden kirjoittamia sellaisia. Suosikkini on ehdottomasti Elliksen Ihahhurjat vuodatukset.Aivan mahtavaa matskua:) Se löytyy osoitteesta  http://www.ihahhurja.vuodatus.net/ sekä serkkuni Outin treenipäiväkirja, http://tessanen.vuodatus.net/ josta saa lukea hänen ja koiransa Tessan menoa toko ynnä muilla kentillä...

On niin ihanan aurikoinen päivä, että jopa tuo toinen puoliskoni pyysi, että lähtisimme  yhdessä ulos; tietenkin mukaan koiruuudet. Tällä kertaa mukaamme pääsivät Siri ja Neela.On se vaan kummallista kuinka tuo keltainen pallo -ihanainen aurinkomme- saa mielen piristymään:)

Loma onkin mennyt oikein leppoisasti; vaikkakin aluksi vähän harmitti, koska emme sitten lopulta lähteneetkään Savoon lomalle. Olisihan se ollut ihana päästä pois täältä kaupungin melskeestä luonnon helmaan.... varsinkin koirulaisten. Mutta mutta ,ei kai tässä voi muuta kun nauttia loman rippeistä... (eikä vielä ajatella arkea ja töitä)

1403112.jpg

Kuvassa Aspehaugens Bravo Neela 8kk... tuttavallisemmin Neela, nauttii täysin siemauksin aurinkoisesta talvipäivästä

Ai niin...Olen aikalailla innosta soikeana,koska päätin kuitenkin, että teetän syksyllä -08 (jos kaikki kuviot menee kohdalleen) Allilla yhden pentueen.Alustavasti olikin jo puhetta tulevan isäehdokkaan omistajan kanssa asiasta.Mutta kahtellaan,kahtellaan!

Vau!Tulipas oikein nuoruus mieleen kun käväsimme katsomassa leffan: Punk - tauti joka ei tapa:)